Valorant'ta mik sesi gelmiyor ve gitmiyor.

Moren

80+
Reaksiyon skoru
79
Selamün aleyküm.
Valorant'ta oyunun ortasında benim sesim karşıya gitmiyor ve aynı şekilde onların sesi bana gelmiyor. Normal oyun sesi geliyor. Bu sorun daha önce cs2'de olmuştu ve çözememiştim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kulaklık sağlam. Ve birde fps'de 100,130 düşüş oldu.

Selamün aleyküm.
Valorant'ta oyunun ortasında benim sesim karşıya gitmiyor ve aynı şekilde onların sesi bana gelmiyor. Normal oyun sesi geliyor. Bu sorun daha önce cs2'de olmuştu ve çözememiştim. Yardımcı olursanız sevinirim.
bug kullanıyor olabilirler mi?veya siz bilmeden bir bug kullanıyor olabilirmisniz bir ara oyunda böyle şeyler oluyor du

Selamün aleyküm.
fpsıne bırsey dıyemem ama sezon bıtecek saat 6 ben saat 1 de mactayken gıtmıstı normal yanı

Bug kullanıyor musun? O nasıl oluyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fpsıne bırsey dıyemem ama sezon bıtecek saat 6 ben saat 1 de mactayken gıtmıstı normal yanı
Riot'tan dolayı olabilir diyorsun. Tamam bu sezon bitsin bakalım ne olacak.

Bug kullanıyor musun? O nasıl oluyor?

Riot'tan dolayı olabilir diyorsun. Tamam bu sezon bitsin bakalım ne olacak.
Sezon bitiyor bakim molasina giricek ve ondan sonra tekrar kullanilabilir olucak

Olmadı yardımcı olabilecek birisi var mı?

Valla bizde öyle bir sorun yok. Bluetotth la bağlanıyorsan sürücüyü yeniden yukle muhtemelen intelin sitesinden.

Valla bizde öyle bir sorun yok. Bluetotth la bağlanıyorsan sürücüyü yeniden yukle muhtemelen intelin sitesinden.
Aynı şekilde ekran kartı sürücüsünü de yeniden yukle, yuklerken sıfırla yı seç.

Bluetotth değil

Aynı şekilde ekran kartı sürücüsünü de yeniden yukle, yuklerken sıfırla yı seç.

sadece valornta oluyor cs2 de gayet düzün çalışıyor

Selamün aleyküm.
bi ara bende yeni yükledim bendede aynısı oldu sildim bidada yüklemedim sorun olmamasına ragmen calısmıyordu

Geri