Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2d ve piksel oyunlar, bu ikiliden nefret ederdim ama anomaly agent gerçekten mükemmel birleştirmiş ikisini de. Başka böyle oyun oynar mıyım, sanmam, ama çok beğenmiştim yani

• Beğen
RE serisine başlıycam

• Beğen
Rtx 5070 var ben ise Mon Bazou oynuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayir Bmw seven biri de degilim Japon arabalarini severim.

• Beğen
Başlıktaki gibi normalde sevmediğiniz/oynamadığınız bir oyun türünü size sevdiren oyunlar nedir?
Dead Cells aşırı olmasa da rogue lite türünü sevdirdi.
INSIDE ilk oynadığım zamanlarda 2D oyunlara karşı bir nefretim vardı büyük ölçüde kırdı.
Resident Evil 2 korku oyunlarından hep aşırı tırsardım. İlk oynadığımda en kolay zorlukta oynadım ve uzun süre etkisinden çıkamadım bayılmıştım.
Turmoil 2D strateji oyunlarını sevdirdi.
Türün net adı nedir emin değilim ama simülasyon tarzı oynadıkça gelişilen oyunlara karşı ciddi ön yargım vardı çünkü bu tarz oyunları hep mobilden oynamıştım. Mesela şehir kurma hevesiyle mobil Simcity oynamıştım biraz ilerlemiştim ama çok sıkıcıydı, PC de Cities Skylines gibi şaheserleri oynadığımda mobilde oynadığım o oyunun simülatör değil para basma makinesi olarak dizayn edildiğini fark etmiştim 😀

O günden beri çok olmasa da benzer oyunlara PC de giriyorum.

• Beğen
Başlıktaki gibi normalde sevmediğiniz/oynamadığınız bir oyun türünü size sevdiren oyunlar nedir?
Dead Cells aşırı olmasa da rogue lite türünü sevdirdi.
INSIDE ilk oynadığım zamanlarda 2D oyunlara karşı bir nefretim vardı büyük ölçüde kırdı.
Resident Evil 2 korku oyunlarından hep aşırı tırsardım. İlk oynadığımda en kolay zorlukta oynadım ve uzun süre etkisinden çıkamadım bayılmıştım.
Turmoil 2D strateji oyunlarını sevdirdi.
Hades 2 - rogue lite mıdır nedir ondan
Stardew valley - çiftlik oyunlarını (çiftlik oyunu demeye 1000 şahit ister)
Roblox Tower Defense Simulatör - Tower Defense türüne aşık olmamı sağlayan oyunlardan biri ilk tower defense oyunum.
CS 1.3 - 1.5 - 1.6 - FPS oyunlarını
Rimworld - Koloni yönetme oyunlarını
Hero siege - diablo like RPG oyunlarını
R.E.P.O - korku oyunlarını

Hala adam akıllı oynadığım hikayeli oyun yok...

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri