Harika o zamanevet metal üst takılı olarak geliyor eğer istersen sıvı soğutucu takabiliyorsun. ya da söküp camı takabiliyorsun üste. 2 tane seçenek var.
Tekrar stok geldi düşünürsen hocam bende kararsız kaldım alıp almamakta24 pin wireless strimer alsam mı diye düşündüm düşünürken bitti şansa ya
Ben de çünkü mevcut fanlar falan siyah, beyaza dönmek için masraf ve uğraşa üşendim fenaTekrar stok geldi düşünürsen hocam bende kararsız kaldım alıp almamakta
Hemen çektimTekrar stok geldi düşünürsen hocam bende kararsız kaldım alıp almamakta
Tekrar stok geldi düşünürsen hocam bende kararsız kaldım alıp almamakta
Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz içinHemen çektim
azıcık sesi dışına fazla veriyor 3 tarafı cam olduğu için doğal olarak. ama hayvan gibi büyük kasa bilginiz olsun. Göründüğünden daha büyük ve çok ağır. Tek problemi bu bence35 stok daha gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de çünkü mevcut fanlar falan siyah, beyaza dönmek için masraf ve uğraşa üşendim fena
Aynı durumdayız, bi fırt da bana veralacaktım imkanlar çok müsaitti sonra tüm sistemin siyah olduğu aklıma geldi o anda bi fırt nargile çekip neyse s... et dedim
gel kral beraber çekek adanadaysan giden tek şey kasalar olsunAynı durumdayız, bi fırt da bana ver