🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

24p stimer için güzel fiyat. Lian li'nin usb kontrolcüsü olmadan kontrol edemezsiniz ama içinden çıkacaktır muhtemelen. Ben 4.200'e almıştım sinerjiden usb kontrolcüsüyle beraber gelmişti.

Alıntıyı görüntüle
Rampage ile farkı nedir?

16+8 veya 16+12 senin alman gereken modeller. 12vhp var sanıyorum ekran kartında.
Ben şahsen 16+12 almanı tavsiye ederim. 8 olanda 8 şerit rgb varken 12 de 12 tane var. 8 olana göre inanulmaz güzel duruyor bende 16+8 olan var bilsem 12 şeritli olanı alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu anakart olan için yani 24 pin girişi için 4080 eğer 12vhp kullanıyorsa yukarda attıklarımdan birini alman gerekiyor.
16 12 sepete attım indirim gelirse alırım
https://www.incehesap.com/lian-li-uni-fan-cl-wireless-3x120-siyah-kasa-fani-fiyati-82294/ bu nasıl peki ön 3 fan zalman çok sesli çalışıyorlar bir tık kafa ağrıtıyor artık.

muhtemelen daha iyi rgb efektleri diyebilirim.? Rampage kullanmadığım için bilemiyorum. sende varsa görüntüsü hoşsa bence gerek yok
Ben sana soruyorum sen bana soruyon :D

bitti :D

Hocam TRYX Panorama almıştım sizin yorumları görünce iptal ettim ya :D Pompa sesi tüm modellerde yaşanıyor mu acaba alsam mı tekrar?
valla benim panoroma iyice cozurttu şimdide inanılmaz uğultu sesi geliyor cızırtıyla beraber. Yedek bir AIO alınca yollayacağım garantiye. sakın alma uzak dur pişman olursun normal panoroma alınabilir ama @Shaco kullanmıştı onu yorum yaparsa

ucuz yollu lian li gibi düşün ama alan herkes memnun. lian li ürünlerine herkes bu paraları vermek istemiyor doğal olarak.
konudan alakasız o lianli hub a Asiahorse veya thermalright taksam L connet 3 yazılımında görünürler mi animasyon olmasada renklerini kontrol etsem kafi belki SignalARGB den kurtulurdum

valla benim panoroma iyice cozurttu şimdide inanılmaz uğultu sesi geliyor cızırtıyla beraber. sakın alma uzak dur pişman olursun normal panoroma alınabilir ama @Shaco kullanmıştı onu yorum yaparsa
Normal Panorama bulamıyorum ki çok pahalı. 15K civarında bulsam alıcam direkt :/

Geri