Bu kol saatleri alınır mı?

Hocam baktım şimdide kadın saati yazıyor.peki citizen kaliteli markamı bu şuan kullandığım saat ile aynı 38mm ve hoşumada gitti d1milano gibi köşeli biraz iyi midir? bu.
pardon yanlis modeli atmışım kafam karışmış kusura bakmayin,

seiko sur399p1 olacak idi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam baktım şimdide kadın saati yazıyor.peki citizen kaliteli markamı bu şuan kullandığım saat ile aynı 38mm ve hoşumada gitti d1milano gibi köşeli biraz iyi midir? bu.
bu saati önerecek idim ama yukarıda bi hocamız önermiş diye tekrardan yazmadım, kesinlikle seçenekler arasında olmalı.

Teşekkür ederim hocam baktımda ben daha çok biraz köşeli olamasını istiyorum yusyuvarlak olmasın yani.

bu saati önerecek idim ama yukarıda bi hocamız önermiş diye tekrardan yazmadım, kesinlikle seçenekler arasında olmalı.
Ben kendim attım o fotoyu zaten 😀 güzelmidir yani kalitesi ve marka iyi midir?.

kesinlikle köşeli istiyorsanız BM7620'den başka seçenek yok elimizde.
Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için sanırım onu alıcak gibiyim staj param yatsın 😀 konyalı saat den almayı düşünüyorum mağazası var buralarda iyi midir? orası peki.

hocam benim kafa uçuk kusura bakmayın 🥲, citizen japon köklü saat firmasıdır mekanizmaları sağlam ve miraslıktır. seikodan alt kalır yanı yok kısacası.
Ne kusur hocam estağfurullah.ozaman daha fazla modele bakıp kafamı kurcalamadan onu aklıma yerleştireyim 😀 sıkıntısız kullanırım yani diyorsunuz.

Ne kusur hocam estağfurullah.ozaman daha fazla modele bakıp kafamı kurcalamadan onu aklıma yerleştireyim 😀 sıkıntısız kullanırım yani diyorsunuz.
konyalı saat iyidir ama abt saati tercih ederdim varsa cüzi bir miktar pazarlık yapılabiliyor çünkü konyalida deneyimlemedim bunu.

bi tane daha model atayım

BI5110, bu model quartz ama.

konyalı saat iyidir ama abt saati tercih ederdim varsa cüzi bir miktar pazarlık yapılabiliyor çünkü konyalida deneyimlemedim bunu.

bi tane daha model atayım

BI5110, bu model quartz ama.
Hocam hemen hemen birbirine benziyorlar gibi tasarım olarak iyi aslında ama mağazadan kendim gidip almak istiyorum internetten almak yerine 🙂

Hocam hemen hemen birbirine benziyorlar gibi tasarım olarak iyi aslında ama mağazadan kendim gidip almak istiyorum internetten almak yerine 🙂
siz bilirsiniz tabi zaten bm olan model eco-drive, bi olan ise quartz;

eco-drive citizenin kendi bulduğu ışıktan enerji alan bir mekanizma " eee ben bunu ışık altında mi tutcam" yok tutmayacaksiniz loş ışık bile yeterli oluyor mekanizma için endişelenmeyin.

quartz da işte tak pili yola devam.

siz bilirsiniz tabi zaten bm olan model eco-drive, bi olan ise quartz;

eco-drive citizenin kendi bulduğu ışıktan enerji alan bir mekanizma " eee ben bunu ışık altında mi tutcam" yok tutmayacaksiniz loş ışık bile yeterli oluyor mekanizma için endişelenmeyin.

quartz da işte tak pili yola devam.
Hocam peki bu eco drive olanda normal saat pili gibi ömrü varmı ve özel bir pilmi yoksa normal saat pilimi.

Hocam peki bu eco drive olanda normal saat pili gibi ömrü varmı ve özel bir pilmi yoksa normal saat pilimi.
hocam ışıkla şarj edilebilir bir pil var içlerinde, 20 yaşından büyük eco-drive saatim hala çalışıyor bir ömür biçmek bilemiyorum. yarı yolda kalan henüz görmedim

hocam ışıkla şarj edilebilir bir pil var içlerinde, 20 yaşından büyük eco-drive saatim hala çalışıyor bir ömür biçmek bilemiyorum. yarı yolda kalan henüz görmedim
Anladım hocam o kadae dayanıkli yani iyimiş o zaman.ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle bir aksilik çıkmazsa bu modeli satın alıcam sanırım.

Geri