- Reaksiyon skoru
- 32
Selamlar. Elimin uzunluğu 18.5 cm. Tutuşum relaxed claw olarak geçiyor. Şimdiden teşekkürler.
sensör, mcu, batarya, polling ratehocam hatalıysam affola ama 1k lık mouse ile 4-5k lık arasında ne kadar fark olabilirki ? bilmediğimden soruyorum
atk ghost alabilirsin eline uygun bir mouse karbonfiber olması ayrı güzel bir detaySelamlar. Elimin uzunluğu 18.5 cm. Tutuşum relaxed claw olarak geçiyor. Şimdiden teşekkürler.
Stok yok gözüküyor. Ne zaman gelir ki acaba ?sensör, mcu, batarya, polling rate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaplama
atk ghost alabilirsin eline uygun bir mouse karbonfiber olması ayrı güzel bir detay
dün vardı stok baya hızlı tükeniyor beklemeni öneririm birkaç gün Max 1 hafta diyebilirimStok yok gözüküyor. Ne zaman gelir ki acaba ?
hocam 1klığın 5klık mouse a göre farkı baya olur sensör mcu batarya switch malzeme kalitesi skatezlerhocam hatalıysam affola ama 1k lık mouse ile 4-5k lık arasında ne kadar fark olabilirki ? bilmediğimden soruyorum
A9 air alacağım sanırım. Fiyatı da gayet iyi.hocam 1klığın 5klık mouse a göre farkı baya olur sensör mcu batarya switch malzeme kalitesi skatezler
öneriye gelecek olursam benim önerim atk a9 air veya atk x1v2 ultimate olurdu ek tercih olarak ise razer viper v3 pro ve wraith w1 olurdu
Razer Viper V3 PRO Amazon indirimiyle 4700 küsürlere geliyor bir bakın derim.Selamlar. Elimin uzunluğu 18.5 cm. Tutuşum relaxed claw olarak geçiyor. Şimdiden teşekkürler.
Aha yine aklım karıştı XD. Ne yapsam cidden bilemiyorum böyle olunca.Razer Viper V3 PRO Amazon indirimiyle 4700 küsürlere geliyor bir bakın derim.
Amazondan alıp deneyin zaten satıcısı amazonun kendisi 30 gün iade garantisi verdiği için beğenmezseniz ilk hafta iade eder aklınızdaki 2. Seçeneği değerlendirebilirsiniz yine tercih sizin tabi.Aha yine aklım karıştı XD. Ne yapsam cidden bilemiyorum böyle olunca.
Atk A9 ultimate ben sipariş ettim bakalım nasılSelamlar. Elimin uzunluğu 18.5 cm. Tutuşum relaxed claw olarak geçiyor. Şimdiden teşekkürler.
Eski mouseim razer viper v3 hyperspeed yani arkadasin önerdiği mouse un pilli hali bende 1 yıl sonra çift tıklama sorunu oldu iade ettimAha yine aklım karıştı XD. Ne yapsam cidden bilemiyorum böyle olunca.
Gelince deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum.Atk A9 ultimate ben sipariş ettim bakalım nasıl
Bende onu düşündüm ancak bataryası düşük geldiği için 5 gram daha fazlada olsa atk A9 ultimate sipariş verdimA9 air alacağım sanırım. Fiyatı da gayet iyi.