4000-5000 TL mouse önerisi

Reaksiyon skoru
32
Selamlar. Elimin uzunluğu 18.5 cm. Tutuşum relaxed claw olarak geçiyor. Şimdiden teşekkürler.

hocam hatalıysam affola ama 1k lık mouse ile 4-5k lık arasında ne kadar fark olabilirki ? bilmediğimden soruyorum

hocam hatalıysam affola ama 1k lık mouse ile 4-5k lık arasında ne kadar fark olabilirki ? bilmediğimden soruyorum
sensör, mcu, batarya, polling rate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaplama

Selamlar. Elimin uzunluğu 18.5 cm. Tutuşum relaxed claw olarak geçiyor. Şimdiden teşekkürler.
atk ghost alabilirsin eline uygun bir mouse karbonfiber olması ayrı güzel bir detay

sensör, mcu, batarya, polling rate

kaplama

atk ghost alabilirsin eline uygun bir mouse karbonfiber olması ayrı güzel bir detay
Stok yok gözüküyor. Ne zaman gelir ki acaba ?

hocam 1klığın 5klık mouse a göre farkı baya olur sensör mcu batarya switch malzeme kalitesi skatezler

öneriye gelecek olursam benim önerim atk a9 air veya atk x1v2 ultimate olurdu ek tercih olarak ise razer viper v3 pro ve wraith w1 olurdu

hocam 1klığın 5klık mouse a göre farkı baya olur sensör mcu batarya switch malzeme kalitesi skatezler

öneriye gelecek olursam benim önerim atk a9 air veya atk x1v2 ultimate olurdu ek tercih olarak ise razer viper v3 pro ve wraith w1 olurdu
A9 air alacağım sanırım. Fiyatı da gayet iyi.

Atk A9 ultimate ben sipariş ettim bakalım nasıl

Aha yine aklım karıştı XD. Ne yapsam cidden bilemiyorum böyle olunca.
Eski mouseim razer viper v3 hyperspeed yani arkadasin önerdiği mouse un pilli hali bende 1 yıl sonra çift tıklama sorunu oldu iade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,332
Üyeler
190,343
Son üye
ErayTcix
Geri