🔥İndirim DARK AKVARYUM KASA 2099TL

Kullanan var mı önerir misiniz

Uzun zamandır bir Fp ucuz yollu akvaryum kasa arıyordum 4x fanla gelmesi 9 tane fan yuvası olması ve bu fiyat olması beni cezbetti alacaklar arkadaşlar bence kaçırmasın alınır
Frgb dikkat edin sürekli yanıyot fanlar ve renkler değişmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun zamandır bir Fp ucuz yollu akvaryum kasa arıyordum 4x fanla gelmesi 9 tane fan yuvası olması ve bu fiyat olması beni cezbetti alacaklar arkadaşlar bence kaçırmasın alınır
Bu arada istanbulda olanlar için indirim sayılmaz önceden 1600 dü şuan 1800 gidip alma şansı olan için daha mantıklı kargo fiyatı uçuk depodan almanız lazım.

Uzay Montajdan Devam :)
1000016438.webp

Elimde 3 adet Thermalright CL12S-W ve Thermaltake S200TG(white) nin fanları var. Bir de 360 mm sıvı soğutucu da kullanıp 10 fanlı bir hale getiricem. Yalnız kasada anakart hariç her şey beyaz olacak sıvı soğutmayı da beyaz alıp(ya da siyah alıp rgb renk olarak tamamen beyaza yakın renkler tercih edeceğim) pandavari bir tasarım yapmayı düşünüyorum sizce görünüş olarak tatmin eder mi?

Elimde 3 adet Thermalright CL12S-W ve Thermaltake S200TG(white) nin fanları var. Bir de 360 mm sıvı soğutucu da kullanıp 10 fanlı bir hale getiricem. Yalnız kasada anakart hariç her şey beyaz olacak sıvı soğutmayı da beyaz alıp(ya da siyah alıp rgb renk olarak tamamen beyaza yakın renkler tercih edeceğim) pandavari bir tasarım yapmayı düşünüyorum sizce görünüş olarak tatmin eder mi?
bence eder

Yapay zekaya çizdirdim benimki biraz daha minimal olacak. Bayram paralarını bu kasayla sıvı soğutmaya gömmek de pek mantıklı gelmiyor ama çok da güzel gözüküyor

1000031866.webp

Bu seçenek daha makul geliyor ama biraz göz yoruyor o yüzden ikinci daha güzel hissettirdi.
1000031865.webp

Kasayı da beyaza boya tam olsun. :). USB girişlerine ve bazı noktaları kâğıt bant ile kapatıp sprey boya ile boyanabilir. Bir de vernik attın mı baya iyi olur. Ama bilgin yoksa siyah devam.

Yapay zekaya çizdirdim benimki biraz daha minimal olacak. Bayram paralarını bu kasayla sıvı soğutmaya gömmek de pek mantıklı gelmiyor ama çok da güzel gözüküyor

Alıntıyı görüntüle
Bu seçenek daha makul geliyor ama biraz göz yoruyor o yüzden ikinci daha güzel hissettirdi.
Alıntıyı görüntüle
Alt kısma fan yeri koymuşlar lakin gördüğüm kadarıyla hava alacak yeri yok o nedenle fan hızı düşürülüp ancak görüntüsü güzel olsun diye kullanılabilir bence .

kasanın nesi pro onu anlayamadım. pro uzantılı kasalarda biz genelde argb kontrolcü ve 1-2 tanede ek özellik bekleriz. bu kasa fix rgb renkleri değişmeyen ve fan sayısı kasaya göre de az

Geri