Kosovar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 913
Senin fiyatı baz alma o Allahin bir lutfu sanaSapphire Nitro+ 9070 XT 31 e aldım tepe model olsa evet derdim ama bence 30 altına verilmemeli
Senin fiyatı baz alma o Allahin bir lutfu sanaSapphire Nitro+ 9070 XT 31 e aldım tepe model olsa evet derdim ama bence 30 altına verilmemeli
ne 30 pardon 32 33 den aşşağıya bırakma kartın sıfırı 37 ölü fiyat ermiş herif verme sakınaynen öyle son anda 5080 cektim bi tane dostum amd zarar yazdı malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
29 teklif var gelip alıyım diyo bi kişi hocam bu gün almaya gelecem diyen elemandan ses cıkmadı ona verecem olmadı
o fiyatlara yazan olmadı pek ya31 veya 30 dan gider gibi zorlarsan 32
Tertemiz masallah 30 altına gitmesin acele değilseilanım bu dostlar https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-9070xt-pure-white-16gb-1303843010/detay/
o fiyatlara yazan olmadı pek ya
pazarlık yapılır de yazan olurilanım bu dostlar https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-9070xt-pure-white-16gb-1303843010/detay/
o fiyatlara yazan olmadı pek ya
benimde 5080 in taksidi var ondan biraz acelem var hocam 29 a verecem en kötü30 üstüne satmaman lazım zaten, 31 e koyup 30 a verebilirsin
benimde 5080 in taksidi var ondan biraz acelem var hocam 29 a verecem en kötü
biraz taksit sıkıştırıyor hocam gerçekten tertemiz neydiği belirsiz bi kart değil ara sıra oyun oynandı sıfırla yanyana koysunlar bu sıfır diyebilirler yani o dereceTertemiz masallah 30 altına gitmesin acele değilse
biraz taksit sıkıştırıyor hocam gerçekten tertemiz neydiği belirsiz bi kart değil ara sıra oyun oynandı sıfırla yanyana koysunlar bu sıfır diyebilirler yani o derece
elemana kasanı getir dene dedim o biraz sıkıntı oldu galiba onmdan gelmedi seside çıkmadı henüz ne kaçırdığını bilmiyorValla İstanbul olsa ben direkt alırdım
elemana kasanı getir dene dedim o biraz sıkıntı oldu galiba onmdan gelmedi seside çıkmadı henüz ne kaçırdığını bilmiyor![]()
aynen acelem olmasa tok satıcı olurdumda bakalım kısmet nassipKısmet bu işler![]()