scarfce
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
vatan kadar kimsenin sattığı malın arkasında duracağını düşünmüyorum
vatan kadar kimsenin sattığı malın arkasında duracağını düşünmüyorum
Hocam şöyle bilgisayarı aldığım ilk gün çökmesi bile bana göre sorun. Ve internet sitesinde bilgisayar 30-35k iken pcden anlamıyorum diye bana 52k ya satmalari mantıksız.vatan kadar kimsenin sattığı malın arkasında duracağını düşünmüyorum
Ortadaki tek ayıp satışı gerçekleştiren çalışanın ayıbı, bilgisayar bilgisi olmayan birisinin (bilmemek ayıp değil) bilgisizliğini kötüye kullanmış, bu fiyata ddr5 5060 ti 16gb 7500f hazır sistemler sattı vatan yakın zamanda.Ayrıca fiyat kazık evet ancak zorla satmadılar ya, kendi elinle gidip aldığında suç Vatan'ın değil senin oluyor hocam. Vatan'ın yaptığını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Geçmiş olsun
Bahsettiğim konu tam olarak bu, oradaki arkadaş pcden pek anlamiyor sanırım bana bu pcyi topladı. Hazır bir bilgisayar değil, sitelerindeki pcler bile daha iyi ve çok daha ucuz. Zorla satmadilar diyorsunuz ama o arkadaşı oraya İNSANLARA BÜTÇELERİNE GORE DOĞRU PC TOPLASİN diye koydularOrtadaki tek ayıp satışı gerçekleştiren çalışanın ayıbı, bilgisayar bilgisi olmayan birisinin (bilmemek ayıp değil) bilgisizliğini kötüye kullanmış, bu fiyata ddr5 5060 ti 16gb 7500f hazır sistemler sattı vatan yakın zamanda.
Bu DDR 5 sistem bile 48 bin TL, 7500f.![]()
Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 8 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 8 GB | 500 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Ya da 7500f + 16gb 9060xt + 32gb ram li sistem var arkadaşın aldığı fiyata.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben 2 meslek sahibi+ instada 2 tane büyük futbol hesabının sahibiyim gelirim iyi normalde çok tinlamayacaktim sadece bir kaç yere şikayet eder gececektim.Üzüldüm lan giden paraya![]()
Boşuna örnek atıyorsun hocam bu paraya DDR5 alındığını sağır sultan biliyor zaten. Vatan'daki adamın da işi o, kesinlikle doğru demiyorum ancak adamlara verilen görev zaten elde kalan parçaları itelemek. Bilinçsiz tüketici ile elde kalmışı satmaya çalışan firma bir araya gelince sonucu bu oluyor maalesefOrtadaki tek ayıp satışı gerçekleştiren çalışanın ayıbı, bilgisayar bilgisi olmayan birisinin (bilmemek ayıp değil) bilgisizliğini kötüye kullanmış, bu fiyata ddr5 5060 ti 16gb 7500f hazır sistemler sattı vatan yakın zamanda.
Bu DDR 5 sistem bile 48 bin TL, 7500f.![]()
Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 8 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 8 GB | 500 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Ya da 7500f + 16gb 9060xt + 32gb ram li sistem var arkadaşın aldığı fiyata.
Alıntıyı görüntüle
Hocam zaten aslında konu bu aklınca itelemeye çalışıyor ama ben suçu bana atmaya çalıştıkları için güzelce hakkımı alacağımBoşuna örnek atıyorsun hocam bu paraya DDR5 alındığını sağır sultan biliyor zaten. Vatan'daki adamın da işi o, kesinlikle doğru demiyorum ancak adamlara verilen görev zaten elde kalan parçaları itelemek. Bilinçsiz tüketici ile elde kalmışı satmaya çalışan firma bir araya gelince sonucu bu oluyor maalesef