Kendimi vatanin hatasından nasıl savunabilirim

vatan kadar kimsenin sattığı malın arkasında duracağını düşünmüyorum
Hocam şöyle bilgisayarı aldığım ilk gün çökmesi bile bana göre sorun. Ve internet sitesinde bilgisayar 30-35k iken pcden anlamıyorum diye bana 52k ya satmalari mantıksız.

Bilgisayarın çöktüğüne dair video kaydımda var. Tamamen bilgisayarın farklı parçalarla bütçeye uygun drr5 uyumlu olacak şekilde değiştirilmesini veya iade sürecini isteyeceğim.

(Yarın aradıklarında LinkedIn'e yazacağımı da söyleyeceğim. Sahada süreçlerin nasıl işlediğini tüm beyaz/mavi yaka çalışanların ve vatan yöneticilerin bilmeleri gerekiyor bence :)

Ayrıca fiyat kazık evet ancak zorla satmadılar ya, kendi elinle gidip aldığında suç Vatan'ın değil senin oluyor hocam. Vatan'ın yaptığını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Geçmiş olsun
Ortadaki tek ayıp satışı gerçekleştiren çalışanın ayıbı, bilgisayar bilgisi olmayan birisinin (bilmemek ayıp değil) bilgisizliğini kötüye kullanmış, bu fiyata ddr5 5060 ti 16gb 7500f hazır sistemler sattı vatan yakın zamanda.
Bu DDR 5 sistem bile 48 bin TL, 7500f.
Ya da 7500f + 16gb 9060xt + 32gb ram li sistem var arkadaşın aldığı fiyata.
Screenshot 2026-04-01 at 15-27-05 Nexora 7A - RX9060XT.webp

Ortadaki tek ayıp satışı gerçekleştiren çalışanın ayıbı, bilgisayar bilgisi olmayan birisinin (bilmemek ayıp değil) bilgisizliğini kötüye kullanmış, bu fiyata ddr5 5060 ti 16gb 7500f hazır sistemler sattı vatan yakın zamanda.
Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim konu tam olarak bu, oradaki arkadaş pcden pek anlamiyor sanırım bana bu pcyi topladı. Hazır bir bilgisayar değil, sitelerindeki pcler bile daha iyi ve çok daha ucuz. Zorla satmadilar diyorsunuz ama o arkadaşı oraya İNSANLARA BÜTÇELERİNE GORE DOĞRU PC TOPLASİN diye koydular :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üzüldüm lan giden paraya :(
Hocam ben 2 meslek sahibi+ instada 2 tane büyük futbol hesabının sahibiyim gelirim iyi normalde çok tinlamayacaktim sadece bir kaç yere şikayet eder gececektim.

Ama pcyi toplayan kişiler suçu bana atmaya çalışınca köküne kadar ugrasacagimi söyledim. Parami alamasam bile bu pc ile yine idare ederim ama vatanin yöneticileri sahanin işleyişi hakkında çokta sağlam şeyler gormeyecekler internette 😀

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Boşuna örnek atıyorsun hocam bu paraya DDR5 alındığını sağır sultan biliyor zaten. Vatan'daki adamın da işi o, kesinlikle doğru demiyorum ancak adamlara verilen görev zaten elde kalan parçaları itelemek. Bilinçsiz tüketici ile elde kalmışı satmaya çalışan firma bir araya gelince sonucu bu oluyor maalesef

Boşuna örnek atıyorsun hocam bu paraya DDR5 alındığını sağır sultan biliyor zaten. Vatan'daki adamın da işi o, kesinlikle doğru demiyorum ancak adamlara verilen görev zaten elde kalan parçaları itelemek. Bilinçsiz tüketici ile elde kalmışı satmaya çalışan firma bir araya gelince sonucu bu oluyor maalesef
Hocam zaten aslında konu bu aklınca itelemeye çalışıyor ama ben suçu bana atmaya çalıştıkları için güzelce hakkımı alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,663
Üyeler
193,109
Son üye
Faruken
Geri