yeni elektro gitar aldım ses kartı modelim u ptoria um2 video falan izledim olmadı ses kartında signal yanıyor ama pc de programlarda ses girişi olmuyor 2 saat uğraştım olmadı şuan sadece sesini duymak istedim kalan şeyler 2. plan şuanlık sadece kurulum bana sırayla anlatabilecek varmı şimdiden teşekkürler
Amplitube 5 kullanıyorum M Track solo ses kartım var sağ üstte 3 çizgiye tıklayın ardından açılan sekmede en üstte ki seçeneği asio yapın control panelden ses kartınızı seçin
Amplitube 5 cs öneririm ücretsiz ve gayet yeterli ses sunan bir program fakat benim gibi yetmez ama paramda yok derseniz kaçak yerlerden indirebilirsiniz ben birisi aracılığıyla bir site bulup oradan indirmiştim tonex kısmı hariç amplitube kendi amfileri pedalları vs her şeyi kullanabiliyorum
Amplitube 5 kullanıyorum M Track solo ses kartım var sağ üstte 3 çizgiye tıklayın ardından açılan sekmede en üstte ki seçeneği asio yapın control panelden ses kartınızı seçin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amplitube 5 cs öneririm ücretsiz ve gayet yeterli ses sunan bir program fakat benim gibi yetmez ama paramda yok derseniz kaçak yerlerden indirebilirsiniz ben birisi aracılığıyla bir site bulup oradan indirmiştim tonex kısmı hariç amplitube kendi amfileri pedalları vs her şeyi kullanabiliyorum
Amfi ne alacaksınız hocam şahsen ben ses kartı imkanları olsun fiyatı olsun bu yüzden seçmiştim amfi blackstar v4 düşünüyordum fakat oda 10k ben gitarı 8.3k ya almıştım o yüzden ses kartına yöneldim