Gerek yok zaten gelmişsin yolun sonuna çalışmak isteyen her okulda çalışır. Hem meslek çıkışlı olduğun için çoğu işyerinde avantajlı konuma geçiyorsun iş arama sırasında.Merhabalar 11.sınıfım 12.sınıfta anadolu lisesine gecmek istiyorum tyt ye aylardir çalışıyorum 1.5 aya ayt ye çalışacağım sizce geçeyim mi sorumlulukta var üniversite hedefliyorum ne yapayım sizce
Gerek yok zaten gelmişsin yolun sonuna çalışmak isteyen her okulda çalışır. Hem meslek çıkışlı olduğun için çoğu işyerinde avantajlı konuma geçiyorsun iş arama sırasında.
Hocam meslegi yapmayı hic düşünmüyorum üniversitesiyi cok istiyorum seneye staj olcak çalışamam stajda anadoluya gecersem dershaneye gideceğim yapılmayacak gibi mi sizce çünkü cok geçmek istiyorum sorumluluklari da veririm çalışıyorum derslere her gün.Lise sonun yarısı zaten sınava çalışmakla geçiyor. Son senende anadoluya geçince ne gibi bir avantaj oluyor?
Mesleği yapmasan bile elinde olsun yarın birgün ne olacağı belli olmaz onuda geçtim size 12. Sınıfta ATP ve AMP diye program seçtirmiyolarmı ?Hocam meslegi yapmayı hic düşünmüyorum üniversitesiyi cok istiyorum seneye staj olcak çalışamam stajda anadoluya gecersem dershaneye gideceğim yapılmayacak gibi mi sizce çünkü cok geçmek istiyorum sorumluluklari da veririm çalışıyorum derslere her gün.
Şu an ki amp pano hocam nefret ediyorum elektrikten hic isime yaramayacak o yüzden diyorum ama sorumluluk sınavları biraz korkutmuyor değil ama yaparım. Sizce hocam?Mesleği yapmasan bile elinde olsun yarın birgün ne olacağı belli olmaz onuda geçtim size 12. Sınıfta ATP ve AMP diye program seçtirmiyolarmı ?
Şimdi şöyle bi durum var okul değiştirirsen 1 sene geriden başlıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? Ayrıca elektrik pano güzel parası olan meslekler bilgin olsa fena olmaz sevmemene bişey diyemem ama okul değiştirmene gerek yok 1 sene geriden başlayacaksın boşu boşuna.Şu an ki amp pano hocam nefret ediyorum elektrikten hic isime yaramayacak o yüzden diyorum ama sorumluluk sınavları biraz korkutmuyor değil ama yaparım. Sizce hocam?
Hangi bölümü okumayı düşünüyorsun ?Şu an ki amp pano hocam nefret ediyorum elektrikten hic isime yaramayacak o yüzden diyorum ama sorumluluk sınavları biraz korkutmuyor değil ama yaparım. Sizce hocam?
Hocam kesin mi çünkü geçenleri sorumluluk sınavları veriyorlar diye biliyorum birde müdürle konuşsam gideceğim okulun birsey olur mu?Şimdi şöyle bi durum var okul değiştirirsen 1 sene geriden başlıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? Ayrıca elektrik pano güzel parası olan meslekler bilgin olsa fena olmaz sevmemene bişey diyemem ama okul değiştirmene gerek yok 1 sene geriden başlayacaksın boşu boşuna.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi bölümü okumayı düşünüyorsun ?
Gidecegim okulda ki insanlar kontenjana bakma mudurle konuş aliyorlar diyorlar giren cikan cok diyorlarŞimdi şöyle bi durum var okul değiştirirsen 1 sene geriden başlıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? Ayrıca elektrik pano güzel parası olan meslekler bilgin olsa fena olmaz sevmemene bişey diyemem ama okul değiştirmene gerek yok 1 sene geriden başlayacaksın boşu boşuna.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi bölümü okumayı düşünüyorsun ?
Bence hiç girme o topa. Yıllarca meslek liselerine farklı gözle bakıldı halbuki en çok fayda sağlayacak, iş kazandıracak yer orası. Anadolu lisesinde okumuş lisans eğitimini bitirmiş biri olarak geriye dönüp baktığımda neden zanaat edşneceğim bir şey yapmadım da bu yolu seçtim diye düşünmediğim tek bir gün bile yok..Merhabalar 11.sınıfım 12.sınıfta anadolu lisesine gecmek istiyorum tyt ye aylardir çalışıyorum 1.5 aya ayt ye çalışacağım sizce geçeyim mi sorumlulukta var üniversite hedefliyorum ne yapayım sizce
Hocam dediğiniz doğru ama ben sevmiyorum elektriği çok istekliyim anadoluya üniversitesiye ?Bence hiç girme o topa. Yıllarca meslek liselerine farklı gözle bakıldı halbuki en çok fayda sağlayacak, iş kazandıracak yer orası. Anadolu lisesinde okumuş lisans eğitimini bitirmiş biri olarak geriye dönüp baktığımda neden zanaat edşneceğim bir şey yapmadım da bu yolu seçtim diye düşünmediğim tek bir gün bile yok..
Hocam iyi hoşta daha aklınızda bir bölüm yokken neden sınav için okul değiştirmek istiyorsunuzki kafanızda ilerde yapmak istediğiniz bir meslek yokmu eğer ilerde ne yapmak istediğinize dair bir fikriniz yoksa 4 senelik bölüm okumayın üniversitesite hayatınız zehir olur. Ayrıca Piyasada mezun mühendis fazlasıyla var ve çok rekabet var ama Teknik eleman tarafında büyük bir ihtiyaç var ve mühendislerin arasındaki kadar rekabet yok kendini geliştirirsen çok güzel paralar kazanabilyorsun.Hocam kesin mi çünkü geçenleri sorumluluk sınavları veriyorlar diye biliyorum birde müdürle konuşsam gideceğim okulun birsey olur mu?
Pek emin değilim ama sayısal 100k veya daha az yapabilirim.
Matematik veya biyoloji istiyorum hocam akademik olarak ilerlemek istiyorum ben ilgiliyim de böyle şeylere.Hocam iyi hoşta daha aklınızda bir bölüm yokken neden sınav için okul değiştirmek istiyorsunuzki kafanızda ilerde yapmak istediğiniz bir meslek yokmu eğer ilerde ne yapmak istediğinize dair bir fikriniz yoksa 4 senelik bölüm okumayın üniversitesite hayatınız zehir olur. Ayrıca Piyasada mezun mühendis fazlasıyla var ve çok rekabet var ama Teknik eleman tarafında büyük bir ihtiyaç var ve mühendislerin arasındaki kadar rekabet yok kendini geliştirirsen çok güzel paralar kazanabilyorsun.
Yani illede değişmek istiyorsanız konuşun bence dediğim gibi geçmeyin gerek yok ama dersenizki bana doğru gelen şey bu ozaman kendi bildiğinizi yapın. Gidin idare ile konuşun hocalarınızda size bir fikir versin.Matematik veya biyoloji istiyorum hocam akademik olarak ilerlemek istiyorum ben ilgiliyim de böyle şeylere.
Bu arada 1 yıl geriden başlama sorumumu gidip idareyle konuşsam birdey olur mu?