🔥İndirim Thermalright ARGB Siyah 3'lü 12 cm Kasa Fanı TROY Kart ile 848 TL

Reaksiyon skoru
956
Sayfadaki Troy özel kuponu ekleyin.

g3pjnyh.png

Son düzenleme:
Güzel fan ama sesli ve uzun vade performansları azalabilir yine de bütçe dolayında kesin alınır kategorisinde

Bende beyazı var memnunum sesi yok denebilecek kadar az

bunları alacaktım bi ara gittim güçlü olsun diye p12 max aldım çok sesliler ama iyi iş çıkarıyor

bunları alacaktım bi ara gittim güçlü olsun diye p12 max aldım çok sesliler ama iyi iş çıkarıyor
P12 ve max daha iyi, sesi ise ayarlarsanız yeter düşük ayarda bile fark atar.

P12 ve max daha iyi, sesi ise ayarlarsanız yeter düşük ayarda bile fark atar.
sıcaklık artınca artıyor anlık 2000rpm den snra ses belirginleşiyor kulaklıktan çok rahatsız etmiyorda biri varsa yanda bariz hissediyor sesi

sıcaklık artınca artıyor anlık 2000rpm den snra ses belirginleşiyor kulaklıktan çok rahatsız etmiyorda biri varsa yanda bariz hissediyor sesi
Açıkçası hocam fan olup olmaması daha önemli, fan olup sonra yerine daha iyi fan aldınız diye dramatik bir sıcaklık düşüşü beklememek lazım. Yani atıyorum tüm kasa fanını değiştirdiniz, 3k fln harcadınız sıcaklıktan 10 derece hatta 5 derece düşüi beklemek gerçekçi değil.
Sesi daha da indirin rahatınıza bakın, bunun sağlamasını isterseniz, fan hızını bir kökleyin düşüş olmadığını göreceksinizdir. Aiolu sistemlerde çoğu zaman öyle, bu yüzden kafanızın ağrımasına değmeyecek. En azından anlık artışlarından ortaya çıkan sesie engellemek için, grafikteki sıcaklığı 1-5 derece daha yukarı veya fanı %5 indirin.

Kullanıyorum oldukça memnunum, anakart üzerinden ses ve RPM'leri optimum noktaya ayarladım. Sesi yükte anca duyuluyor, boşta duyulmuyor pek.
kaç rpmde çalışıyor boşta

Geri