Yardım Hangi mikrofonu almalıyım

Reaksiyon skoru
46
İndirimli hali 950 tl şuan

İndirime girmesini bekleyip bunu mu almalıyım

media marktta 2700tl ben olsam bunu alırdım
bende bunu kullanıyorum güzel memnunum

media marktta 2700tl ben olsam bunu alırdım
bende bunu kullanıyorum güzel memnunum
kral standa sahip olan mikrofon havitin en üst noktası geçenlerde güzel indirime girmişti alamadım ama almadan öncede bir sormak istedim iyi ve kötü yanları nasıl diye birde buradaki arkadaşlar farklı bir mikrofon önerirmi diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral standa sahip olan mikrofon havitin en üst noktası geçenlerde güzel indirime girmişti alamadım ama almadan öncede bir sormak istedim iyi ve kötü yanları nasıl diye birde buradaki arkadaşlar farklı bir mikrofon önerirmi diye
ama aklımda gk71pro var onun indirimini bekliyeceğim

Hocam gk 65 nasıl 950 tl oluyor 1600 yazıyor bende

tam bütçe ne kadar

ama aklımda gk71pro var onun indirimini bekliyeceğim
valla ben memnunum ses kalitesi iyi gk71 pro çok daha iyidir öneririm. bide fifine a bakabilirsin

tam bütçe ne kadar
şöyle söyleyim 3 5 k fln değil arkadaşlar ile sohbet ederken birde cs tarzı fps oyunlarında işimi görsün yeter max 1.5k çıkar normalde gk65 alıyordum dün gece birkaç video izledim arada fark vardı 71 pro ile geçen hafta 1.5k fln inmişti tam hatırlamasam da

valla ben memnunum ses kalitesi iyi gk71 pro çok daha iyidir öneririm. bide fifine a bakabilirsin
fifine bazı modelleri genelde önerilenler 4 5 k

şöyle söyleyim 3 5 k fln değil arkadaşlar ile sohbet ederken birde cs tarzı fps oyunlarında işimi görsün yeter max 1.5k çıkar normalde gk65 alıyordum dün gece birkaç video izledim arada fark vardı 71 pro ile geçen hafta 1.5k fln inmişti tam hatırlamasam da

fifine bazı modelleri genelde önerilenler 4 5 k
kol yok ama kaliteli

Geri