BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

Şimdi satıcıdan mesaj geldi,
‘’Ürün test edilmiştir. Çalışma durumunda herhangi bir arızası yoktur.
Ürünü iade etmek isterseniz tarafımıza göndermeniz rica olunur.’’ arkadaşlar bu süreç daha ne kadar devam eder sizce 1 ay önce göndermiştim cihazımı hala elimde bişey yok.

Şimdi satıcıdan mesaj geldi,
‘’Ürün test edilmiştir. Çalışma durumunda herhangi bir arızası yoktur.
Ürünü iade etmek isterseniz tarafımıza göndermeniz rica olunur.’’ arkadaşlar bu süreç daha ne kadar devam eder sizce 1 ay önce göndermiştim cihazımı hala elimde bişey yok.

Ürünü gönderirken size 0 ürün olmadığını bildirmişler miydi

Ürünü gönderirken size 0 ürün olmadığını bildirmişler miydi
Hayır kesinlikle, zaten test edilme olayıda yanlış, kutu içeriği eksik, aynı zamanda kapaklar falanda yok, fanlar bildiğiniz kirli şekilde geldi.

Hayır kesinlikle, zaten test edilme olayıda yanlış, kutu içeriği eksik, aynı zamanda kapaklar falanda yok, fanlar bildiğiniz kirli şekilde geldi.

Ürün sizde kalsın ve bu sırada THH ne başvurun yapacak başka bisi yok sanki

Ürün sizde kalsın ve bu sırada THH ne başvurun yapacak başka bisi yok sanki
İdefix talebi oluşturdum videoları attım firmaya da tarafıma hangi kart gönderilecek dedim. Gelen yanıta göre bir yol izleyeceğim. THH süreçte nasıl yardımcı olur bilmiyorum umarım mağdur etmezler.

Güncelleme: Cihazı bize gönderin değişim yapalım dediler, hangi cihaz gönderilecek dedim,
‘Ürün tarafımıza teslim edildiğinde satın alma departmanı ve ürün sorumlusu ekibi ile iletişime geçilerek tarafınıza ürün bilgisi verilecektir.
Onayınız olmaması halinde değişim gerçekleşmeyecektir.’ cevabını aldım tekrar biraz daha resmi şekilde sordum, yine cevap geldi,
‘Ürün tarafımıza geldiğinde değişim yapılacak muadil ürün ile alakalı süreçle ilgili tarafınızla bilgi paylaşılacaktır.’ cevabını aldım.
Israrla söylemiyorlar gibi.

Güncelleme: Cihazı bize gönderin değişim yapalım dediler, hangi cihaz gönderilecek dedim,
‘Ürün tarafımıza teslim edildiğinde satın alma departmanı ve ürün sorumlusu ekibi ile iletişime geçilerek tarafınıza ürün bilgisi verilecektir.
Onayınız olmaması halinde değişim gerçekleşmeyecektir.’ cevabını aldım tekrar biraz daha resmi şekilde sordum, yine cevap geldi,
‘Ürün tarafımıza geldiğinde değişim yapılacak muadil ürün ile alakalı süreçle ilgili tarafınızla bilgi paylaşılacaktır.’ cevabını aldım.
2. else yolla bence degisim icin

2.el ürün olduğuna dair bir yorumda bulundular mı peki onunla alakalı bir açıklama istediniz mi

yani sıfırı yoksa 2.el ürün göndermekte tam bizim ülkenin satıcılarına layık hareket olmuş

yani sıfırı yoksa 2.el ürün göndermekte tam bizim ülkenin satıcılarına layık hareket olmuş
Sorsak 4070Tİ Super gönderdim der. Ben 4070 Super sıfırına razıydım. Cidden ilk defa başıma geldi. Bir arkadaş üste para verip 5070Ti iste sıfır dedi ama nasıl olur bilmiyorum.

Sorsak 4070Tİ Super gönderdim der. Ben 4070 Super sıfırına razıydım. Cidden ilk defa başıma geldi. Bir arkadaş üste para verip 5070Ti iste sıfır dedi ama nasıl olur bilmiyorum.
Ya birebir degisim garantisi vermis olan sirket 2. El ürün gonderiyor git thhye ver korkma ugrasilmaz bunlarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,422
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri