AM5 geçmek için tavsiye

O attığınız ram zaten var mesajımda onu alıp sonraki ay bir tane daha ekleyip 2x16 yapabilirim diye yazdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer gaming gecesinde yakın bir fiyata denk gelirse 7800 alabilirim ama bazen indirime sokmuyorlar 1 hafta da onu beklemeye gerek yok şans işi biraz denk gelirse o olabilir denk gelmezse 7500 alırım büyük ihtimal

Bir üstünüzdeki mesajda Hyte Y Y70 var diye ekledim hocam
Asusun BTF anakartlar için özel ürettiği kasaları kullanmadan takmazsınız bu anakartı onu demek istemiştim. MSİ Project Zero ile aynı mantık.

Hocam sağolun ama elimde zaten ekran kartı 7800xt 6 fanlı hyte y70 kasa 360mm sıvı soğutma 2tb corsair ssd corsair 750w psu var yeni sistem almayacağım sadece am5 yükselteceğim onlar da ram anakart ve işlemci

Fiyat iyiymiş ama anakart beyaz o yüzden ramleri de beyaz almayı düşünüyorum onu yazmamışım yukarda büyük ihtimal 16 alıp sonraki ay 2x yaparım gibi

16 şahsen bana ucu ucuna yetiyor çift ekran kullanıyorum oyun oynarken arkada yayın youtube ya da başka bir işle uğraşıyorum ve 32 gerekiyor dediğim gibi bu ay tek alıp sonraki ay 2x yaparım herhalde ama işlemci videolarına baktım 5k fark vermeye gerek yok gibi geldi üstüne 7500x3d kutulu olarak daha ucuza denk geliyor satarken de avantajı oluyor kutulu olmasının ve her gördüğüm 7800x3d ilanında üst modelle takas için satıyorlar ve çok fazla ilan var işlemcide sorun mu var ısınma kasma vb. yeterli mi gelmiyor anlayamadım
Hocam 16 size dediğiniz durumda yetmiyor olabilir. Haklısınız. Ancak çoğu kişi 32 alması gerektiğini düşünüp diğer parçalarından kısıyor. Özellikle oyun için toplayanlae bu hatayı yapabiliyor. O yüzden hocamla sizi uyarmak istedik. Tabii ki 32 RAM kullanılıyorsa almak saçma değil. Hayırlı olsun. İnşallah gönlünüzce toplarsınız.

Hocam 16 size dediğiniz durumda yetmiyor olabilir. Haklısınız. Ancak çoğu kişi 32 alması gerektiğini düşünüp diğer parçalarından kısıyor. Özellikle oyun için toplayanlae bu hatayı yapabiliyor. O yüzden hocamla sizi uyarmak istedik. Tabii ki 32 RAM kullanılıyorsa almak saçma değil. Hayırlı olsun. İnşallah gönlünüzce toplarsınız.
Ya 32 gerekli ama sonradan eklenebiliyor sonuçta işlemci anakart vs sonradan yapması ram gibi değil o yüzden single 16 alıp sonradan ikilerim ona para yatırmam elimde yoksa, ha para olursa eğer alırım ondan dolayı 32’de baktım eledim alternatif olarak yani

Ram’i 16 alıp sonra yükselteceğim İşlemci 7500x3D alacağım onda karar kıldım şu an sadece anakart konusunda kararsızım kasa HYTE Y70 zamanında arka bağlantısı var diye almıştım meğer yokmuş o yüzden ilk baştaki anakart iptal :) şimdi ekran kartı 7800XT Pure beyaz belki iç parçaları beyaza çekerim diye anakartı da beyaz mı alsam yoksa diğer anakartı alsam sonra ekran kartını arkadaşa satıp (yakında ekran kartı almayı düşünüyor) Nitro+ olarak mı değişsem bilemedim bu iki anakart arasında çok fark var mıdır kullanan var mı acaba herhangi birini.

Geri