chainfoot
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
280mm yetmez diyenler izlesin
Nzxt kraken x53 kullanıyorum zaten kalitesine laf yok ama bilemedim 360mm daha sessiz daha iyi daha performanslı olmaz mıNe siz sordunuz ne ben gördüm hocam![]()
fiyat iyi ancak bu yeni serinin pompası bi tık sesli çalışıyor 2 ay sabredebildim. beyaz renk vardı bende elden çıkardım sonra
Nzxt kraken x53 kullanıyorum zaten kalitesine laf yok ama bilemedim 360mm daha sessiz daha iyi daha performanslı olmaz mı
2025-11. ay 5k civarıydıfiyat iyi ancak bu yeni serinin pompası bi tık sesli çalışıyor 2 ay sabredebildim. beyaz renk vardı bende elden çıkardım sonra
Muhtemelen bunlar eski modeli göndereceklerIsrarla defalarca sordum 2024 mü diye ama netten model kodu eski çıkıyor. Bakalım yumurtadan ne çıkacak!
Olay fiyat
![]()
NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
foto değişmiş eski modele çevirmişler alacaklar tekrar baksın kontrol etsin
Arctic 420mm oluyorsa, 420mm kullanarctic lf ii 420mm başıma bela etmeseydim kesin yapıştırırdım 1 taneultra 265k'yı soğutur mu acaba