Çözüldü✓ Vento Kasa + FSP Güc kaynağı uyumlu değil ? [VG3400S]

KokoPops

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar selam. Vento VG3400S kasa ve 650W fsp hyper 80+ pro psu ile aldım. Fakat kasanın fanları molex ile güç alıyor anakart baglantisi yok. Ama psu dan da molex guc cikisi yok ben bunlari nasi baglayacagim ki ?

servisi ara direkt sor da psu kasanın içinde direkt montajlı gelmiyor mu zaten fanlar da otomatik bağlı olması gerekiyor eğer öyle değilse konnektör varsa ondan alman lazım ya da direkt servisi ara durumu belirt iade geçer ya da değişim yaparsın

Kurulumun en sonunda kablolari cekerken gordum. Youtube da bir videoda bahsediyor adam bu vento kasalarda niye kasa ile guc kaynagi uyumlu degil diye de isi en rahat nasi cozeriz molexe

Arkadaşlar selam. Vento VG3400S kasa ve 650W fsp hyper 80+ pro psu ile aldım. Fakat kasanın fanları molex ile güç alıyor anakart baglantisi yok. Ama psu dan da molex guc cikisi yok ben bunlari nasi baglayacagim ki ?

Molex olmayan PSU mu olur ya vardır illaki. Birçok şey molex ile güç alıyor hem eski hem modern sistemlerde.

Mevzu molex sayısı ise o kabloları üst üste takabiliyorsun kasanın tüm fanlarını peş peşe takıp tek molexten bağlayabilirsin mesela (ama yine de çok abartma peş peşe takma sayısını)

Hocam bana erkek molex lazim vallaha her yeri aradim erkek yok 3 tane disi var 1 tanesi fanlardan 4 fan coklanarak 1 disi molexe donusmus. 2 tanesi de bu yatay uzun sataya benzeyen psu dan cikmis kablonun yaninda birlesik disi molex

Hocam bana erkek molex lazim vallaha her yeri aradim erkek yok 3 tane disi var 1 tanesi fanlardan 4 fan coklanarak 1 disi molexe donusmus. 2 tanesi de bu yatay uzun sataya benzeyen psu dan cikmis kablonun yaninda birlesik disi molex
Erkek niye lazım PSU dan dişi çıkar zaten onu bağlayacaksın direkt fanların molexine.

Resmi çektiğin tarafına değil diğer tarafına bağlayacaksın PSU dan geleni. Önü dişi ise arkası erkektir o fanların kablolarının peş peşe hepsi bir molexe takılabilsin diye öyle yapılıyor.

Fanlarin hepsi birlesip disi molexe donusuyor ama

Psu Modüler ise içinde sata-molex dönüştürücü kablo çıkması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psu'nun modelini ya da linkini atabilir misin?

Fanlarin hepsi birlesip disi molexe donusuyor ama
Önü dişi ise arkası erkektir ikisi de önlü arkalı var o kablolarda. Birleşen kablonun neresi erkekse PSU dan gelen dişiyi oraya tak işte. Hayatımda hiç PSU dan erkek molex çıktığını görmedim zaten böyle bağlanıyor hepsi.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önü dişi ise arkası erkektir ikisi de önlü arkalı var o kablolarda. Birleşen kablonun neresi erkekse PSU dan gelen dişiyi oraya tak işte. Hayatımda hiç PSU dan erkek molex çıktığını görmedim zaten böyle bağlanıyor hepsi.
Vallaha gece gece hic dondurup arkasina bakmamisim yataktan kalkip baktim harbi arkasi erkekmis eyvallah ozel biri gibi hissettim.

Geri