ram ve ssdsi yok hocam bu sistemin![]()
LITE-5050 V2 / AMD Ryzen 5 5500 / GIGABYTE GeForce RTX 5050 WINDFORCE OC 8G / OEM PAKET |ITOPYA.COM
LITE-5050 V2 / AMD Ryzen 5 5500 / GIGABYTE GeForce RTX 5050 WINDFORCE OC 8G / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ram yok![]()
LITE-5050 V2 / AMD Ryzen 5 5500 / GIGABYTE GeForce RTX 5050 WINDFORCE OC 8G / OEM PAKET |ITOPYA.COM
LITE-5050 V2 / AMD Ryzen 5 5500 / GIGABYTE GeForce RTX 5050 WINDFORCE OC 8G / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
yeni gördüm pardonram ve ssdsi yok hocam bu sistemin
şöyle bir sisteme de bakabilirsiniz hocam valo cs gta vs oyunları çok çok rahat oynatır ve ddr5 yükseltmeye açık ilerde ekran kartı takar gta6 bile oynarteşekkür ediyorum sağolun arasında fark olacağının farkındayım illa 3050 olmasına gerek yok 20 30k arası olsun ekran kartı 580 olsa da olur çocuk bu sonuçta valorant falan oynayacak en fazla
O şekildeyse atom bilişimdekini alın, sıfırda başka seçenek çıkmaz. Bi o birde benim attigim var. Valorant oynarmi bu sistemle dersen oynar sorun olmaz.teşekkür ediyorum sağolun arasında fark olacağının farkındayım illa 3050 olmasına gerek yok 20 30k arası olsun ekran kartı 580 olsa da olur çocuk bu sonuçta valorant falan oynayacak en fazla
Bu Direkt Apu Alınmaz Bu Fiyatlara Hocamyeni gördüm pardon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şöyle bir sisteme de bakabilirsiniz hocam valo cs gta vs oyunları çok çok rahat oynatır ve ddr5 yükseltmeye açık ilerde ekran kartı takar gta6 bile oynar
![]()
Penia APU | AMD Ryzen 5 8500G | 16 GB DDR5 | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Penia APU | AMD Ryzen 5 8500G | 16 GB DDR5 | 500 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
30a ddr4+3050 almaktansa ddr5+ apu alınabilir apunun gpu su da arkadaşın oynayacağı her şeyi rahat oynatır ileriye yatırımBu Direkt Apu Alınmaz Bu Fiyatlara Hocam![]()
teşekkürler rehberliğin için iyi forumlarO şekildeyse atom bilişimdekini alın, sıfırda başka seçenek çıkmaz. Bi o birde benim attigim var. Valorant oynarmi bu sistemle dersen oynar sorun olmaz.
İyi Güzel Hocam Lakin 1x16 GB Apu İçin Çok Kötü Oluyor30a ddr4+3050 almaktansa ddr5+ apu alınabilir apunun gpu su da arkadaşın oynayacağı her şeyi rahat oynatır ileriye yatırım
alma hocam o sistemi sakınteşekkürler rehberliğin için iyi forumlar
teşekkürler rehberliğin için iyi forumlar
evet apuda çift kanal önemli ama ddr5 te ddr4 teki kadar geçerli değil bu ben çok apu sistem topladımİyi Güzel Hocam Lakin 1x16 GB Apu İçin Çok Kötü Oluyor
Yinede En Mantıklı Tercihlerden .
![]()
Meder Silver | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | PNY RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Meder Silver | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | PNY RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com