Intel Core Ultra 7 270K Plus vatanda indirime girer mi?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,609
gece indirimine giriyor mu bu? 7800x3dden geçmek istiyorum. Oyun oynamayı baya azalttım AI ve Programlama kısmına ağırlık verdiğim için intele geçmek istiyorum

kanka DA forumun sahibi Abdullah Bey bir video yapmıştı bu işlemci f/p diye. Sence AMD rakiplerine göre intel ultra serisinden f/p işlemciler varmı?

gece indirimine giriyor mu bu? 7800x3dden geçmek istiyorum. Oyun oynamayı baya azalttım AI ve Programlama kısmına ağırlık verdiğim için intele geçmek istiyorum
Girmiyor birkaç defa bakmıştım, ama ilerde girer mi bilmiyorum.

Not: %10 yemiş bugün.

ultra 7 olan degil ultra 5 250k plus bak intel gene soket degiştiricek kaızga oturma bari az biraz zararla satarsın

Sırf bu işlemci için z890 anakart bile çektim. İyi fiyata 270k plus alabilirsem Alaçam 😀

ultra 7 olan degil ultra 5 250k plus bak intel gene soket degiştiricek kaızga oturma bari az biraz zararla satarsın
abartma be king

Abartma be king

270k plusın fiyatı 14-15k olursa düşünülebilir

Şu mantığı hiç anlamıyorum zaten soket değişince ne oluyor tam olarak elindeki sistem bozuluyor mu performansı mı düşüyor ne gibi bir zararı var kullanana? Böyle bir işlemci alan biri genelde 3-5 sene değiştirmez zaten o kısmı düşünmek de mantıklı değil.

Şu mantığı hiç anlamıyorum zaten soket değişince ne oluyor tam olarak elindeki sistem bozuluyor mu performansı mı düşüyor ne gibi bir zararı var kullanana? Böyle bir işlemci alan biri genelde 3-5 sene değiştirmez zaten o kısmı düşünmek de mantıklı değil.
Ne 3-5 senesi en üst seviye render ve yüksek seviye oyun işlemcisi ben alırsam en az 7-8 yıl değişmem DDR6 alırım. Soket işi abartılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,821
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri