Luci_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 529
Evet sanal kartına tıkla gözükmesi lazım
Evet sanal kartına tıkla gözükmesi lazım
Sizde gözükmüyor hocam maalesef. Konudaki ilk mesajimdaki sslere bakın![]()
Yüksek ihtimalle olursunuz özelden yazdım.getir finansa kayıt olsam kampanyaya katılabilir miyim?
nays yükleme seçeneği hangisini seçtiniz hocam kart bilgisiyle mi ibanla mıGetir Finans hesabınıza 10000 TL atın sonrasında getir finans sanal kartınız ile Nays'a 10000 TL yükleyin. Nays'a 10000 TL yatırdıktan sonra 500 TL cashbackiniz gelecek. Naysa yatırdığınız parayı da geri kendi hesabınıza havale edebilirsiniz.
Kartlarım kısmına tıkladığınız da sana özel %5 iade yazdığından emin olun yoksa olmaz.
![]()
photo 2026 04 11 07 05 28 hosted at ImgBB
ImgBB üzerinde barındırılan photo 2026 04 11 07 05 28 görseliibb.co
![]()
photo 2026 04 11 07 05 29 hosted at ImgBB
ImgBB üzerinde barındırılan photo 2026 04 11 07 05 29 görseliibb.co
Kart bilgisinays yükleme seçeneği hangisini seçtiniz hocam kart bilgisiyle mi ibanla mı
Kartla yükleme ile normal yükleme limitin ayrı normal bende de 100K kartla yükleme limitin 20Knaysta onaylı hesabım fakat aylık limiti doldurdunuz yükleme yapılamaz diyor bu hatayı alan var mı aylık yükleme limiti 100 k gözüküyor
Hiç kartla yükleme yapmadım ki hocam zaten 10 k atıcaz her türlü olması lazımKart bilgisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kartla yükleme ile normal yükleme limitin ayrı normal bende de 100K kartla yükleme limitin 20K
Limitlerime gel bak ordan kart ile yükleme limitin kaçHiç kartla yükleme yapmadım ki hocam zaten 10 k atıcaz her türlü olması lazım
Kart kullanıma kapalıysa internete vs her şeye kullanıma açın getir üzerinden limiti arttırın başka diyebileceğim bir şey yok hata genel değil sizle alakalı getir finansı vs arayın.3d secure teknik sorun oluştu hatası veriyor hocam
20k canlı desteklede görüştüm sorun yok diyor hangi bankayla yapmak istediniz dedi fibabank dedim eşimin naysından da aynı hatayı aldım enteresanLimitlerime gel bak ordan kart ile yükleme limitin kaç