IPhone'a WhatsApp transferi %99.85'te takılı kaldı

mtacarr

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba, yeni aldığım iPhone cihazıma eski Samsung telefonumdan WhatsApp'ı kopyalamaya çalışıyorum. İlk denememde gece bırakmıştım sabaha hata vermiş. Şimdi her ikisini de şarja takıp tekrar başlattım ancak bir süredir toplam 27430 öğenin 26880'inde kaldı, %99.85'te şu an. Bu işlemi daha sorunsuz ve kolay bir şekilde halletmemin yolu yok mu? Yedeklemeyi iptal edip sohbet kayıtlarımdan vazgeçebilirim belki ama gruplardan çıkış yaptığını söylüyorlar, böyle bir durum var mı?

Merhaba, yeni aldığım iPhone cihazıma eski Samsung telefonumdan WhatsApp'ı kopyalamaya çalışıyorum. İlk denememde gece bırakmıştım sabaha hata vermiş. Şimdi her ikisini de şarja takıp tekrar başlattım ancak bir süredir toplam 27430 öğenin 26880'inde kaldı, %99.85'te şu an. Bu işlemi daha sorunsuz ve kolay bir şekilde halletmemin yolu yok mu? Yedeklemeyi iptal edip sohbet kayıtlarımdan vazgeçebilirim belki ama gruplardan çıkış yaptığını söylüyorlar, böyle bir durum var mı?
sıfırdsan derserniz ben hiçbir şeyi aktarmadan geçtim sadece sohbetler gidiyo gruplardan çıkma yok

Bende de gruplardan çıkmamıştı mesajlarin gider sadece

Hallettim arkadaşlar. Sonradan bu sorunu yaşayabilecek olanlar için de çözümü anlatayım. Bir kaç yerde dosya sayısını azaltmanın veya çağrı kayıtlarını silmenin yardımcısı olacağı söyleniyordu. Ben de yedeklerimi aldıktan sonra dosyalardaki WhatsApp'ın media klasörünün içerisindeki stickerlar da dahil olmak üzere tüm her şeyi sildim. Cihazda WhatsApp adına sadece sohbetler kaldı. Ardından tekrar iPhone'un kendi uygulamasını kullanarak aktarmaya başladım ve 10 saatte hallolmayan şey 2 dakikadan kısa süre içerisinde hallolmuş oldu. Kesin çözüm bu mudur bilmiyorum, başka yöntemlerle de yedeklemesini yapabilenler var. Aslında asıl sorun hala bu oturmamış transfer uygulamasının sıkıntıları. tek kelimeyle berbat çalışıyor. Resmen iPhone'a geçerken geçmişimle yargılanmış gibi hissettim 😅

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri