🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

İzlenimler nasil
fazla bass beklemeyin ancak tizleri ve çevresel akustiği baya iyi veriyor kutulama flan baya iyi adamlar korumak için mukavva kullanmış kablo biraz ince gibi ama gayet başarılı ve kulağa güzel oturuyor ancak yazın terletir gibi padler, gidip zattiri zort kulaklığa 500tl vereceğime kesinlikle bu kulaklığa veririm creative kalitesi hissedilir seviyede 8.5/10 veriyorum müq

şu şekilde örnek vereyim halen gazeteler basılıyor halen gazete alanlar var ama bu gazetelerin 2026 yılında tercih edildiği ve okunduğu anlamına gelmiyor. pcie ses kartları da 2026da gazetelerin durumundan farklı değil
Mevcudu devam ettirmekle yeni çıkarmak arasında fark var. Nasıl ki yeni gazeteler çıkmıyor ve mevcut gazeteler yavaş yavaş fiziki basımdan uzaklaşıyor, sizin tezini doğru olsaydı creative firmasının yeni pcie ekran kartı çıkarmıyor olması gerekirdi. Kerhen yapılan ile motive yapılanı birbirine örnek göstermemek lazım.

Arkadaşlar dualsensenin jak girişinde kullanan var mı? Hikayeli Oyun içi sesleri için aldım mikrofon önemli değil zaten mikrofonu da yokmuş

Mevcudu devam ettirmekle yeni çıkarmak arasında fark var. Nasıl ki yeni gazeteler çıkmıyor ve mevcut gazeteler yavaş yavaş fiziki basımdan uzaklaşıyor, sizin tezini doğru olsaydı creative firmasının yeni pcie ekran kartı çıkarmıyor olması gerekirdi. Kerhen yapılan ile motive yapılanı birbirine örnek göstermemek lazım.
dayı ne anlatıyorsun dediğin ses kartı ancak applenin 3.5mm typec dac ile yarışacak özellikleri var.
oldukça vasat bir ses kartı. 400 liraya gider appledan dac alırım daha mantıklı output empedansı kat ve kat daha düşük

işte şuan cahil denilmesini hakkettin gerçekten.

atfz1u7.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

chv46mr.jpg

dayı ne anlatıyorsun dediğin ses kartı şuanda applenin 3.5mm typec dac ile yarışacak özellikleri var.
oldukça vasat bir ses kartı. 400 liraya gider appledan dac alırım daha mantıklı output empedansı kat ve kat daha düşük

işte şuan cahil denilmesini hakkettin gerçekten.

atfz1u7.jpg
ses kartının kalitesini salt çıkış gücü ile değerlendiren kişi ile tartışmamak lazım. daha yürüyecek çok yolun var.

• Hahaha
Reaksiyonlar: ghnn
kablo kirli ztn hocam yanlıs mı goruyorum
Evet kirli gibi ama toz mu yoksa pudramsı bir şey mi tam anlayamadım. Padlerde falan ter kokusu yok bildiğiniz sıfır ürün kokusu var bilemedim iade etsem mi?

Evet kirli gibi ama toz mu yoksa pudramsı bir şey mi tam anlayamadım. Padlerde falan ter kokusu yok bildiğiniz sıfır ürün kokusu var bilemedim iade etsem mi?
üretim tarihine baktınız mı ürünün?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri