kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
benimki geldi pişman değilim mükkemmel bişiBu sabah kargoya verildi benim sipariş
benimki geldi pişman değilim mükkemmel bişiBu sabah kargoya verildi benim sipariş
İzlenimler nasilbenimki geldi pişman değilim mükkemmel bişi
fazla bass beklemeyin ancak tizleri ve çevresel akustiği baya iyi veriyor kutulama flan baya iyi adamlar korumak için mukavva kullanmış kablo biraz ince gibi ama gayet başarılı ve kulağa güzel oturuyor ancak yazın terletir gibi padler, gidip zattiri zort kulaklığa 500tl vereceğime kesinlikle bu kulaklığa veririm creative kalitesi hissedilir seviyede 8.5/10 veriyorum müqİzlenimler nasil
Mevcudu devam ettirmekle yeni çıkarmak arasında fark var. Nasıl ki yeni gazeteler çıkmıyor ve mevcut gazeteler yavaş yavaş fiziki basımdan uzaklaşıyor, sizin tezini doğru olsaydı creative firmasının yeni pcie ekran kartı çıkarmıyor olması gerekirdi. Kerhen yapılan ile motive yapılanı birbirine örnek göstermemek lazım.şu şekilde örnek vereyim halen gazeteler basılıyor halen gazete alanlar var ama bu gazetelerin 2026 yılında tercih edildiği ve okunduğu anlamına gelmiyor. pcie ses kartları da 2026da gazetelerin durumundan farklı değil
dayı ne anlatıyorsun dediğin ses kartı ancak applenin 3.5mm typec dac ile yarışacak özellikleri var.Mevcudu devam ettirmekle yeni çıkarmak arasında fark var. Nasıl ki yeni gazeteler çıkmıyor ve mevcut gazeteler yavaş yavaş fiziki basımdan uzaklaşıyor, sizin tezini doğru olsaydı creative firmasının yeni pcie ekran kartı çıkarmıyor olması gerekirdi. Kerhen yapılan ile motive yapılanı birbirine örnek göstermemek lazım.
ses kartının kalitesini salt çıkış gücü ile değerlendiren kişi ile tartışmamak lazım. daha yürüyecek çok yolun var.dayı ne anlatıyorsun dediğin ses kartı şuanda applenin 3.5mm typec dac ile yarışacak özellikleri var.
oldukça vasat bir ses kartı. 400 liraya gider appledan dac alırım daha mantıklı output empedansı kat ve kat daha düşük
işte şuan cahil denilmesini hakkettin gerçekten.
![]()
empedansı çıkış gücü zanneden birisiyle tartışmak hata mı peki?ses kartının kalitesini salt çıkış gücü ile değerlendiren kişi ile tartışmamak lazım. daha yürüyecek çok yolun var.
kablo kirli ztn hocam yanlıs mı goruyorumBenimki geldi ama kutu ya önceden açılmış ya da kargoda zarar görerek açılmış anlayamadım. Kablo bağı normal gibi.,
![]()
![]()
![]()
Evet kirli gibi ama toz mu yoksa pudramsı bir şey mi tam anlayamadım. Padlerde falan ter kokusu yok bildiğiniz sıfır ürün kokusu var bilemedim iade etsem mi?kablo kirli ztn hocam yanlıs mı goruyorum
yok edilmez iade, sesine bakın bu fiyata bedava ztnEvet kirli gibi ama toz mu yoksa pudramsı bir şey mi tam anlayamadım. Padlerde falan ter kokusu yok bildiğiniz sıfır ürün kokusu var bilemedim iade etsem mi?
üretim tarihine baktınız mı ürünün?Evet kirli gibi ama toz mu yoksa pudramsı bir şey mi tam anlayamadım. Padlerde falan ter kokusu yok bildiğiniz sıfır ürün kokusu var bilemedim iade etsem mi?