❌İndirim Bitti! BASEUS Free2pull 20000 MaH 65 W 3 al 2 öde kampanyasıyla tanesi 1332TL

Kampanyasına Ne Diyim Ne Güzel 1332 TL'ye Alacaktık :peeposad::PeepoLeave:

Zaten o fiyattı hocam 3 al 2 öde ile tanesi 1332TL'ye geliyor başlıkta yazdığı gibi.
3 al 2 öde anasayfada görünmüyor bildiri mi geldi sana :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İhtiyacım şu anlık yokta premium güzel biseye benziyor almaya değer mi birini kendim kullanıp diğerlerini eşe dosta hediye etsem

Gebze'ye yakın olup isteyen varsa 3 adet alıp ikisini veya tekini verebilirim 1335ten. Ben de faydalanmış olurum 😂

istanbul avrupa yakasından ilgilenen varsa 3'lü girmek için yazabilir

asus rog ally için uygunmudur
Rog ally için almıştım 2 hafta falan oldu

30w turbo çalıştırmıyor tam 65w şarj veremediği için sanırım

25w turboda kullanırken rog ally şarj olmaya devam ediyor

Eğer ki 30w turbo benim için çok önemli diyorsan bunu alma ama zaten 25 ile 30 arası neredeyse fark yok ve ben zaten max 16w de kullandığım için çok sallamadım

asus rog ally için uygunmudur

Rog Ally için sınır sayılabilecek bir değer. Bende hali hazırda baseus'un farklı bir powerbank'ı mevcut o kadar ısınıyor ki resmen can çekişti ally'ı beslerken. Ben ally için Juo ve Havit'in powerbanklerini sıklıkla kullanıyorum öneririm.

Rog ally için almıştım 2 hafta falan oldu

30w turbo çalıştırmıyor tam 65w şarj veremediği için sanırım

25w turboda kullanırken rog ally şarj olmaya devam ediyor

Eğer ki 30w turbo benim için çok önemli diyorsan bunu alma ama zaten 25 ile 30 arası neredeyse fark yok ve ben zaten max 16w de kullandığım için çok sallamadım
ben genelde 15w da oynuyorum ne kadar sürer
Rog Ally için sınır sayılabilecek bir değer. Bende hali hazırda baseus'un farklı bir powerbank'ı mevcut o kadar ısınıyor ki resmen can çekişti ally'ı beslerken. Ben ally için Juo ve Havit'in powerbanklerini sıklıkla kullanıyorum öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

link atma şansınız varmı 2.5 k altı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,422
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri