🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Edersin hocam şartsız koşulsuz 1 ay iade hakkın var Amazon satıcılı ve depo ürünlerinde.
depodan ilk alışveriş nasip oldu.güzel bir kulaklığa benziyor yorumlar falan.
asus tuf h3 suni derisi döküldüğünden artık kullanmıyordum, msi ın type c olması güzel oldu.inşallah padleri eksik gelmez 😅

Uyarsa yollarım tabi boş duracağına, kargo ödersin işte. Bir iki minicik çatlak varmış üstünde ama sendekinden iyidir hali

32 falan bişey di galba da sen neden gönderdin ?
Hocam bir sıkıntısı yoktu aslında da çok fazla çökme sorunu yaşadım özellikle Cyberpunk 2077'de. UV yapmama rağmen çözülmedi. Sonrasında böyle sorunlarla uğraşmak istemediğim için iade etmeye karar verdim. 5070 Ti ile devam edeceğim büyük ihtimalle.

Barracuda x aldım ben de depodan. Tek sıkıntısı malzeme kalitesi diyorlardı bunu göze alarak sipariş ettim fiyatı iyi olduğu için.

memnun musun peki? geçen gün hyperx 3 ü aynı fiyat ve indirimle koymuşlardı kaçırdım.

Ekran kartından çıkan dönüştürücüyü kullanmayın psunun dönüştürücüsünü kullanın içiniz rahat etsin. Bildiğim kadarıyla trye gelen kart kablolarında yanma sorunu yok ama yine de psununkini kullanın ben alınca öyle yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri