Yardım Bu ram ikinci elde 15 bin tl ye alınır mı?

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
cl 48 cok fazla ama fıyatı da uygun bılemedım kı

cl 48 cok fazla ama fıyatı da uygun bılemedım kı
Evet cl değeri yüzünden soruyorum bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada işlemcim 7800x3d etkilermi bilmiyorum

Evet cl değeri yüzünden soruyorum bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada işlemcim 7800x3d etkilermi bilmiyorum
hocam ram ıslemcı ılıskısı hakkında ınan hıcbırsey bılmıyorum ama ben senın yerınde olsam almazdım

Vatan indiriminde alınmış 2x16 şeklinde alıcam 32 gb ve toplam 15 bin tl. Sizce iyi mi yoksa almasam daha mı iyi
Alınmaz hocam, şunu alacağına hiç alma, 15k bile fazla buna.

Alınmaz 2.el facebook gruplara girin cl30 ramlar 14 15k

2x16 şeklinde 15 bin tl ama tanesi 7.5k ya geliyor emin misiniz çok kötü bir ram mi?
Vatan indirimi olmamışken sıfır 16x2 cl32 17k'ya satmıştım, şimdi daha çok ram satılıyordur piyasa'da, cl32 üstü bakmazdım hocam, fiyat çok ucuz olur o zaman okeyim, ama bu pahalı.

Vatan indirimi olmamışken sıfır 16x2 cl32 17k'ya satmıştım, şimdi daha çok ram satılıyordur piyasa'da, cl32 üstü bakmazdım hocam, fiyat çok ucuz olur o zaman okeyim, ama bu pahalı.
Yani fark %1-5 gözüküyor düşürebilirsem fiyatı 14 bine düşürüp alıcam sanırım
Alınmaz 2.el facebook gruplara girin cl30 ramlar 14 15k
dediğiniz grupları bulamadım facebook kulanan biri değilim

Vatan indiriminde alınmış 2x16 şeklinde alıcam 32 gb ve toplam 15 bin tl. Sizce iyi mi yoksa almasam daha mı iyi
Almasan daha iyi hocam. Ben sarı siteye baktım kapalı kutu 17 18e cl30 satan adamlar vardı. 15e kötü ram niye alasınız

Almasan daha iyi hocam. Ben sarı siteye baktım kapalı kutu 17 18e cl30 satan adamlar vardı. 15e kötü ram niye alasınız
17-18 e çıkamıyorum ya hatta normalde 9-10k ya 16 gb ram alıp 1 yıl sonra falan yükseltmektide 5 bin daha koyup üstüne 32 gb alıp unutabiliyorsam çok iyi diye düşündüm

Geri