@yusuf7878 şimdi 850w ile aynı fiyatta hep böyleymiş zaten de ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz?
Abartma be kingHocam Çok uygun fiyatlı bir ürün olduğu için paylaştım yani 1000TL lik ürünü 2000TL yazıp indirim diye 1500TL’ye satıyor millet paylaşıyor sorun değil ama Benim F/P olarak çok iyi bir bileşeni bu katagoride paylaşmammı sorun ?
Farkındaysanız f/p güzel psu alın demiyorum
“BU FİYATA ÇOK İYİ KAZIMSA AL GEÇ KAÇIRMA DİYORUM”
Yani daha iyi indirim göremezsin bana güven
psu konusunda bilgine güveniyorum hocam teşekkür ederimHayır, D.F.X'den farklı bir seri bu. D.F.X daha kaliteli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır ne diye değiştireceksiniz? D.F.X 1650W'ın kaldırmayacağı ekran kartı yok. Çift 5090 bile denenebilir.
ENERMAX'ın eski kalitesi artık yok. Adamlar 2014'de güç kaynağı sektöründen çekildiler. O zamandan beri güç kaynağı üretimi yapmıyorlar. Kaliteyi düşürdüler.H
Hocam hadi ben cahilim diyelim Yapay zeka’da mı Cahil ? Hadi oda Cagil olsun vey Halünüsasyon görmüş olsun
Abdullah Abi Bile kaç kere bahsetti instagram hikayesinde söyledi enermax’ın kalitesini O’da mı cahil ?
Ayıp ediyon Micheal reis Xd
1000W'ı seçerdim elbette. Bu arada belirtey,im 1000W'ın iç kısım resmi bile yok.@yusuf7878 şimdi 850w ile aynı fiyatta hep böyleymiş zaten de ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz?
Hocam muhtmelen Satmak yorum almak için bu fiytta farkındaysanız ürün piysaya çıkalı 1 ay bile olmamış muhtemlen dediğim gibi bir kaç adetle sınırlı satış için bu fiyattaReddit de fanıyla ilgili şikayetler var onun dışında güzel PSU bence ama zaten 2 haftadır bu fiyatta.
Şimdi bir arkadaşa öneri yapıyorum da 850w mi önersem 1000w mi bilemedim cidden.1000W'ı seçerdim elbette. Bu arada belirtey,im 1000W'ın iç kısım resmi bile yok.
Şükür Aklı başında biriBence gayet iyi alınır.
La yok birinde görmedim biri bu psu alacam dedi bende psu pşyasasına bakınayım derken fark ettimbenden mi gördün la
Beyaz sistem diziyorsa güç kabloları bile beyaz olsun diyorsa beyazı alsın çok takılmıyorsa siyah 1000 watt her türlü daha iyi olur bence.Şimdi bir arkadaşa öneri yapıyorum da 850w mi önersem 1000w mi bilemedim cidden.
1000W alırdım ben şahsen. Platformlar farklı olsa bile kullanılan bileşenler benzerdir. Sadece yapılması zorunlu şeyler yapılmıştır.Şimdi bir arkadaşa öneri yapıyorum da 850w mi önersem 1000w mi bilemedim cidden.
Yav Hocam Şaka Yapıyorum :asdadH
Hocam hadi ben cahilim diyelim Yapay zeka’da mı Cahil ? Hadi oda Cagil olsun vey Halünüsasyon görmüş olsun
Abdullah Abi Bile kaç kere bahsetti instagram hikayesinde söyledi enermax’ın kalitesini O’da mı cahil ?
Ayıp ediyon Micheal reis Xd
Bende de DFX 1350 var kapalı kutu yatıyor kenarda. Sisteme kurmak istiyorum ama çok fazla fan şikayeti var o yüzden ufaktan da korkmuyor değilim çünkü şuan ki A650GF aşırı sessiz çalışıyor daha hiç sesini duymadım, DFX ise kafasına göre arada fan açıp rahatsız ediyormuş milletison 4 sistemdir enermaxtan şaşmıyorum 1350wdan sonra 1650w a geçtim süper muhtemelen konudakine geçmem sanırım 1000w diye platimaxII olana geçerim 1200w 8.5k A- oda
https://www.gaming.gen.tr/urun/8675...s1200p-npx-w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam bu nasıl Enermax DFX revolution 1650w var sizce geçilir mi listede bendeki B+ sanırım platimaxII ise A- gözüküyor geçilir mi ?
Oğlum benim işte o Ultea 7 270k konusunda gormusunŞükür Aklı başında biri
Adamlar bana kızıyor click bait diyor ya iyilikte yaramıyor
La yok birinde görmedim biri bu psu alacam dedi bende psu pşyasasına bakınayım derken fark ettim