🔥İndirim Enermax Revolution III 1000W PSU 5.500TL

Bende de DFX 1350 var kapalı kutu yatıyor kenarda. Sisteme kurmak istiyorum ama çok fazla fan şikayeti var o yüzden ufaktan da korkmuyor değilim çünkü şuan ki A650GF aşırı sessiz çalışıyor daha hiç sesini duymadım, DFX ise kafasına göre arada fan açıp rahatsız ediyormuş milleti :ROFLMAO:
ya ben öyle sorunlarla karşılaşmadım açıkçası ama belki oluyordur ama yatırmamnın mantığı yok bence kullan gitsin eğer satmayacaksan ürünü şuan kasanın dibindeyim forum vs açık 10-15 chrome sekme tek duyduğum fan sesi işlemci ve kasanın kendi fanları o kadar :D şiddetli değil tabii

1000W alırdım ben şahsen. Platformlar farklı olsa bile kullanılan bileşenler benzerdir. Sadece yapılması zorunlu şeyler yapılmıştır.

Burada 850W'ın amatör testi ve iç kısmı var.
Bu arkadaş muhtemelen şuanki konudaki herkesten daha fazla psu bilgisine sahiptir, dedikleri boş değil. Biz genelde tier list bakarız, genelimiz olarak kendisi açıp kurcalayan birisi. Dinleyin, teknik kısmınıda söyleyerek konuşuyor heybeden konuşmuyor.

1000W alırdım ben şahsen. Platformlar farklı olsa bile kullanılan bileşenler benzerdir. Sadece yapılması zorunlu şeyler yapılmıştır.

Burada 850W'ın amatör testi ve iç kısmı var.
O halde uçurum fark yoktur, 1000W 3.1 olanı önereceğim.

Bu konu anca bu başlıkla bu kadar mesaj alabilirdi :)
Hocam Yemek yiyecektim acelem vardı o yüzden başlık ve konuya özen gösteremedim konuyu açarken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirim değil ki? Hatta bu fiyat ufak zamlanmış hali. Ayrıca GLS onun rakibi olamaz. O kazık fiyattan satılıyor zaten. ENERMAX bazı şeyleri kaliteli yapacağız diye bazı şeylerden kısılma yapılmış bir ünite. A tier olup olmadığıda belli değil.
Hocam tamam bende diyorum ki elinizin altında Aİ yok mu Reddit (kullanıcı deneyimi için) yok mu alın bakın kâğıt üstündeki değerler doğruysa bu Çok iyi bir psu kısılma vs yok Japon kapasitör Atx ve pcie standardı en son versiyon korumalar tam Kaliteli ne kaıık mesela ?
(Ganıda runvanlı mı ne diyorlardı unuttum😅 yani ultra sessiz sorun yok)

Ben daha yeni gördüm 1000W versiyonunun bu kadar ucuz olduğunu indirim yokmuş ama paylaşması iyi olmuş, bence benim gibi yeni görenler vardır.

konuyla alakasız ama cougar stc 700 psu var elimde rx 9060 xt 16 gb r5 7600 işlemci msı b850 ankartım var. psu değişmem gerek mi bildiğim araştırdığım kadarıyla bir sertifikası yok ne önerirsiniz yada makul gfiyatlı kaliteli?

Hocam Yemek yiyecektim acelem vardı o yüzden başlık ve konuya özen gösteremedim konuyu açarken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tamam bende diyorum ki elinizin altında Aİ yok mu Reddit (kullanıcı deneyimi için) yok mu alın bakın kâğıt üstündeki değerler doğruysa bu Çok iyi bir psu kısılma vs yok Japon kapasitör Atx ve pcie standardı en son versiyon korumalar tam Kaliteli ne kaıık mesela ?
(Ganıda runvanlı mı ne diyorlardı unuttum😅 yani ultra sessiz sorun yok)
Bulk kapasitörün kapasitansı oldukça kısık. 390uF'lik kapasitörler normalde 650W'lık ünitelerde kullanılırken ENERMAX 850W'da kullanmış. 680uF olması gerekir normalde kaliteli bir ünitede. Evet, Rubycon kaliteli fakat mikrofarad düşük olduktan sonra ne yazar? Neyse, kapasitansın düşük olması demek Hold_UP süresininde düşük olması demek oluyor. Muhtemelen 12ms civarındadır. ATX 3.1 standartını geçsin diye konulmuş.

Fan kısımıda şüpheli. Kendi kullandığım High Power performance GD 750W'da da aynı markanın benzer bir modeli var ve düşük hızda vık vık vık ses yapıyor. Revolution S III modellerine bakıldığında da özellikle ağır yüklerde sesli olduğu görülüyor zaten.

Filtreleme kısmındaki kapasitörler gerçekten japon ama arlarda hiç polimer görmedim. Normalde kaliteli denecek ünitelerde olabildiğince polimer kullanılıp, az elektrolit kullanılır çünkü elektrolitler çok daha hassas kapasitörler. Arızaya daha yatkınlar polimerlere göre.

Benim yorumum bu. ENERMAX japon kapasitör koyacağım diye kısmalar yapmış gibi geldi bana.

Acaba 850w olan ile kıyaslarsak nasıldır? ona göre öneri yapalım öneri konularında.
Aynısı hocam sadece 1000W verisyonu (tabi sizin bahsettiğiniz 850W olan farklı versiyon değilse) bu arada 2 side yeni ürün zaten

Bulk kapasitörün kapasitansı oldukça kısık. 390uF'lik kapasitörler normalde 650W'lık ünitelerde kullanılırken ENERMAX 850W'da kullanmış. 680uF olması gerekir normalde kaliteli bir ünitede. Evet, Rubycon kaliteli fakat mikrofarad düşük olduktan sonra ne yazar? Neyse, kapasitansın düşük olması demek Hold_UP süresininde düşük olması demek oluyor. Muhtemelen 12ms civarındadır. ATX 3.1 standartını geçsin diye konulmuş.

Fan kısımıda şüpheli. Kendi kullandığım High Power performance GD 750W'da da aynı markanın benzer bir modeli var ve düşük hızda vık vık vık ses yapıyor. Revolution S III modellerine bakıldığında da özellikle ağır yüklerde sesli olduğu görülüyor zaten.

Filtreleme kısmındaki kapasitörler gerçekten japon ama arlarda hiç polimer görmedim. Normalde kaliteli denecek ünitelerde olabildiğince polimer kullanılıp, az elektrolit kullanılı çünkü elektrolitler çok daha hassas kapasitörler.

Benim yorumum bu. ENERMAX japon kapasitör koyacağım diye kısmalar yapmış gibi geldi bana.
Hocam kötü gibi yorumlamışsınız da 🤔, sorun yaşatıcak kadar fark var mı sizce? iç kısmının resmi yok ama sorayım dedim.

Geri