Rtx 5060 önerir misiniz? ?

Reaksiyon skoru
56
Rx 6750xt xt kullanıyorum vram ve performans olarak çok memnunum ama son zamanlarda çok fazla driver hatası almaya başladım ve karttan soğudum . Bütcem 17bin en iyi seceneğim 5060 ve 8gb vram yüzünden tereddüt ediyorum , 2k monitör alma düşüncem de var önerileriniz/tavsiyeleriniz nedir? AMD VE İNTEL ALAMAYI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM .

Rx 6750xt xt kullanıyorum vram ve performans olarak çok memnunum ama son zamanlarda çok fazla driver hatası almaya başladım ve karttan soğudum . Bütcem 17bin en iyi seceneğim 5060 ve 8gb vram yüzünden tereddüt ediyorum , 2k monitör alma düşüncem de var önerileriniz/tavsiyeleriniz nedir? AMD VE İNTEL ALAMAYI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM .
2.el Asus dual kutu fatura garantili 2 aylık 5060 aldım 12 ye ,denk gelirse tavsiye ederim, bu fiyatlarda alma bence 17-18k çok.İlla alırım dersen Vatanda %20 indirimde denk gelebiliyor bazen MSI gaming x modeline indirim yapılıyor ya da amazonda indirim bekleyebilirsin acelen yoksa.

8GB vram ile 2K'da oynayabileceğin tek oyun lol olur herhalde.

Bedava çözüme ne dersin?
Linux kenardan göz kırpar. Windows gibi değildir. Driver bile gerekli değil.
AMD sistemler için ilaçtır.

Bedava çözüme ne dersin?
Linux kenardan göz kırpar. Windows gibi değildir. Driver bile gerekli değil.
AMD sistemler için ilaçtır.
Linux denedim hiç benlik bir işletim sistemi değil 4 farklı dağıtım denedim az daha bilgisayarı parçalayıp atacaktım .

para verip attan inip eşşeğe binmiş olursun. kart değiştirmek yerine bence sorunlarına çözüm bulmaya çalış yada o paraya 2. el 9060xt 16gb al

Driver gerekli değil derken çekirdek direk amd için yazılmış.

para verip attan inip eşşeğe binmiş olursun. kart değiştirmek yerine bence sorunlarına çözüm bulmaya çalış yada o paraya 2. el 9060xt 16gb al
Amd kullanmak istemiyorum daha yoksa şuan şeytan diyor 9060 xt al diye ama amd hiçbir geliştirme yapmıyor .
Post automatically merged:

Hangileri? Cachy, Fedora, Zorin, Mint Cinnamon?
Pop,cachy,bazzite diğerini hatırlamıyorum

2.el Asus dual kutu fatura garantili 2 aylık 5060 aldım 12 ye ,denk gelirse tavsiye ederim, bu fiyatlarda alma bence 17-18k çok.İlla alırım dersen Vatanda %20 indirimde denk gelebiliyor bazen MSI gaming x modeline indirim yapılıyor ya da amazonda indirim bekleyebilirsin acelen yoksa.
2. Elde 4 aylık 13bin tl ye buldum hocam asus dual nasıldır yazdığım bütce max bütce

Bu arada 5060 kendine göre normal karttır. Kullandığın kartın sorunlarından sonra Nvidia fanı olmaya aday olabilirsin :D

Bu arada 5060 kendine göre normal karttır. Kullandığın kartın sorunlarından sonra Nvidia fanı olmaya aday olabilirsin :D
Bundan önce 1650 desktop ve 3050 mobil kullandım kısa bir sürede 4060 kullandım 1 tane bile sorun yaşamadım ama daha önce rx 6500xt kullandım 2 ay kullanabildim sorunlardan dolayı rx 6750xt yi 1,5 yıldır kullanıyorum son 2 aya kadar hiç sıkıntısı yoktu şuan neden bilmiyorum her seferinde driver çöküyor.

Amd kullanmak istemiyorum daha yoksa şuan şeytan diyor 9060 xt al diye ama amd hiçbir geliştirme yapmıyor .

Pop,cachy,bazzite diğerini hatırlamıyorum

2. Elde 4 aylık 13bin tl ye buldum hocam asus dual nasıldır yazdığım bütce max bütce
O ilanı gördüm Kocaelinde elden teslim veriyor galiba ,o model için alınır bence fiyatta pazarlık yapılıp az daha düşürülür.Kutu Fatura Garanti tamsa alınır bu sene alındıysa da daha iyi olur.2.el 4060 Lara 11-14 arası saçma fiyat istiyorlar.5060 12-13 e alınır şu piyasada Nvidia kullanmak istiyorsanız.Hem yeni nesil kart,AMD kullanmak istemiyorum demişsiniz.

Geri