Rtx 5060 önerir misiniz? ?

O ilanı gördüm Kocaelinde elden teslim veriyor galiba ,o model için alınır bence fiyatta pazarlık yapılıp az daha düşürülür.Kutu Fatura Garanti tamsa alınır bu sene alındıysa da daha iyi olur.2.el 4060 Lara 11-14 arası saçma fiyat istiyorlar.5060 12-13 e alınır şu piyasada Nvidia kullanmak istiyorsanız.Hem yeni nesil kart,AMD kullanmak istemiyorum demişsiniz.
Yok hocam o kart değil gebzede 15k normal fiyatı pazarlık ile 13e düşüyor itopyadan alınmış hazır kasa ile

Amd kullanmak istemiyorum daha yoksa şuan şeytan diyor 9060 xt al diye ama amd hiçbir geliştirme yapmıyor .
bence yanlış düşünüyorsun amd kart kullanan forumda dahi birçok insan var bazı sorunlar olması normal nvidia tarafında da biraz araştırırsan benzer sorunlarla karşılaşanları sende göreceksin yani çokta anormal değil bu tarz sorunlar yaşaman o yüzden bence boşa para harcamak yerine sorununa çözüm bul yada gerçekten upgrade sayılabilecek başka bir karta geç.

Bilmiyorum o kadar sormadım
Post automatically merged:

bence yanlış düşünüyorsun amd kart kullanan forumda dahi birçok insan var bazı sorunlar olması normal nvidia tarafında da biraz araştırırsan benzer sorunlarla karşılaşanları sende göreceksin yani çokta anormal değil bu tarz sorunlar yaşaman o yüzden bence boşa para harcamak yerine sorununa çözüm bul yada gerçekten upgrade sayılabilecek başka bir karta geç.
Hocam doğru diyorsunuz ama konu açıyoruz hep aynı cevaplar ama çözüm yok ben kartımı seviyorum değiştirmek istemiyorum ama hep bi yerden patlak veriyor

Geçilir, çağ atlarsınız. 2k da 8 gb vram dlss ile birlikte kullanıldığında yeterli geliyor, optimizasyonu da iyi olduğu için hiç bir sorun yaşamazsınız

Bilmiyorum o kadar sormadım

Hocam doğru diyorsunuz ama konu açıyoruz hep aynı cevaplar ama çözüm yok ben kartımı seviyorum değiştirmek istemiyorum ama hep bi yerden patlak veriyor
nasıl aynı cevaplar hocam sorunu net şekilde anlatıp konu açın anlayan arkadaşlar illaki yardımcı olacktır o paraylada başka paröayı upgrade edersiniz yada cebinizde kalır bencede 6750xt mis gibi kart

Bundan önce 1650 desktop ve 3050 mobil kullandım kısa bir sürede 4060 kullandım 1 tane bile sorun yaşamadım ama daha önce rx 6500xt kullandım 2 ay kullanabildim sorunlardan dolayı rx 6750xt yi 1,5 yıldır kullanıyorum son 2 aya kadar hiç sıkıntısı yoktu şuan neden bilmiyorum her seferinde driver çöküyor.
AMD driveri psu sorunlu olduğunda bile çöküyor garip bir hata sistemleri var hatta şöyle diyeyim güç sistemin ucu ucuna yettiğinde hiç bir türlü uv/oc yaptırmayıp sürekli driverı çökertip sıfırlıyor ayarları xd. 1-2 yıl boyunca sorun yaşatmayan kart bir anda sorun yaşatmaya başlamaz muhtemelen farklı bir bileşende sorun var veya en son sürüm yerine 1-2 önceki sürümleri deneyebilirsin 5060 almak saçma olur kötü bir kart 11-12k ya alıyorsan ayrı.

AMD driveri psu sorunlu olduğunda bile çöküyor garip bir hata sistemleri var hatta şöyle diyeyim güç sistemin ucu ucuna yettiğinde hiç bir türlü uv/oc yaptırmayıp sürekli driverı çökertip sıfırlıyor ayarları xd. 1-2 yıl boyunca sorun yaşatmayan kart bir anda sorun yaşatmaya başlamaz muhtemelen farklı bir bileşende sorun var veya en son sürüm yerine 1-2 önceki sürümleri deneyebilirsin 5060 almak saçma olur kötü bir kart 11-12k ya alıyorsan ayrı.
650w sharkoon v2 psu var sistem full yükte 480w çekiyor dediğiniz gibi 26.x.x sürümü yüzünden olabilir yada psu yüzünden de olabilir test etme şansım olursa deneyeceğim tavsiye için teşekkürler.

Sorun da işte o.
Adam parasını neden sorunlu ürünleri yılmadan piyasaya süren kart markasını seçsin?
Sorunsuzdur derler eyvallah ama 9000 serisinde de baya sıkıntı yaşayan kullanıcılar gördüm.

Saçma kart değil ki. Performansı rakibine göre düşükte olsa sorunsuz kart. :D

Bedava çözüme ne dersin?
Linux kenardan göz kırpar. Windows gibi değildir. Driver bile gerekli değil.
AMD sistemler için ilaçtır.
hocam benım arkadasta steam deck var onda da lınux kuruluymus ve epıc games falan ınmıyormus ona fıfa falan yuklenmıyormus dogru mu bu ve sen hangı surumu onerırsın bende gececegım lınuxa

Sorun da işte o.
Adam parasını neden sorunlu ürünleri yılmadan piyasaya süren kart markasını seçsin?
Sorunsuzdur derler eyvallah ama 9000 serisinde de baya sıkıntı yaşayan kullanıcılar gördüm.

Saçma kart değil ki. Performansı rakibine göre düşükte olsa sorunsuz kart. :D
Saf gücü çok düşük , vrami düşük , sadece teknolojiye güvenerek kart almak olur bütün oyunlarda düzgün çalışma garantisi yok bu teknolojilerin o yüzden saçma dedim ama 11-12k civarı güzel ve arkadaşın dediği gibi 1-2 yıl kullanmış son 2 ay sorun yaşamış bence ya güncel kullandığı sürücü problemli ya da sistemdeki bir donanım sorunlu.

Cpu ve ram testlerini daha önceden şüpelenip yapmıştım bir sorun yok anakart psu ve ssd kalıyor geriye

Cpu ve ram testlerini daha önceden şüpelenip yapmıştım bir sorun yok anakart psu ve ssd kalıyor geriye
Test yaparak bulman zor çok cins çünkü :D sadece oyunlarda sorun veren hatalar olabiliyor kernel-power61 midir 24 müdür öyle bir şeydi xd.

Test yaparak bulman zor çok cins çünkü :D sadece oyunlarda sorun veren hatalar olabiliyor kernel-power61 midir 24 müdür öyle bir şeydi xd.
Ben bu arada sorun %100 psu demiyorum ha sadece 1-2 yıl stabil olan kart son 2 ayda bozulduysa sorunun başka bir şey olma olasılığının da olduğunu söylüyorum sürücün güncelse 26.1.1 deneyebilirsin.

Geri