Rtx 5060 önerir misiniz? ?

Çokta eskide değil kardeşim.

Yeni sayılmaz dediğin benim işlemci. İ7 4790 ile yardırıyorum şuan :D
Post automatically merged:

Ta kendisi :D
fedora kurmaya bakacagım hocam tesekkur ederım

stok
2735 mhz
1200mv

uv
2650 mhz
1145mv ve fan curve başka hiçbir ayara dokunmuyorum
tamam mhzyı 2600 yapıp volajı 1100 yap power tunıngı de yanı guc ayarlarını da yuzde kac verebılıyorsan hepsını ver ve bu ayarlada hata aldıgın seylerı yapınca cokuyormu denermısın

Rica ederim. Umarım o bilgisayarı sen kullandığını farkedersin.
Çünkü Windowsta tam tersi bilgisayar seni kullanmaya çalışır. Arka planda bilinmedik veri akışı trafiği var.

Vicdansız bitcoin mi kazıyor ne yapıyor belli değil :D

Rica ederim. Umarım o bilgisayarı sen kullandığını farkedersin.
Çünkü Windowsta tam tersi bilgisayar seni kullanmaya çalışır. Arka planda bilinmedik veri akışı trafiği var.

Vicdansız bitcoin mi kazıyor ne yapıyor belli değil :D
mıcrosoft yerınde olsam ben kesınlıkle yapardım boyle bırseyı :D

tamam mhzyı 2600 yapıp volajı 1100 yap power tunıngı de yanı guc ayarlarını da yuzde kac verebılıyorsan hepsını ver ve bu ayarlada hata aldıgın seylerı yapınca cokuyormu denermısın
ben bu uv ayrlarını 50. deneyişimde buldum hocam en satabil ayarı buydu 1144 mv yada altında yaptığımda en ufak yükte çöküyor üstünü yaptığımda uv yapmanın anlamı kalmıyor değişiklik olmuyor mhz de 2640 altına düşünce gereksiz bi güç düşüşü oluyor anlamdım

Hoşşt laa bi sen eksiktin.
:peepokalp:

ben bu uv ayrlarını 50. deneyişimde buldum hocam en satabil ayarı buydu 1144 mv yada altında yaptığımda en ufak yükte çöküyor üstünü yaptığımda uv yapmanın anlamı kalmıyor değişiklik olmuyor mhz de 2640 altına düşünce gereksiz bi güç düşüşü oluyor anlamdım
hocam stabıl olmamasın neden power ıle ılgılı bır degısıklık yapmaman dı senın stabıl dedıgın ayarlarda power tunıngden de verebılecegın max gucu verebılırmısın

yabancı bi forumda aynı model ekran kartına benim yaptığım uv yi önermiştim birinde çok güzel çalıştı dğeri uyguladığı an çökmüştü her çipin kendine özel yapılması lazım

:peepokalp:

hocam stabıl olmamasın neden power ıle ılgılı bır degısıklık yapmaman dı senın stabıl dedıgın ayarlarda power tunıngden de verebılecegın max gucu verebılırmısın
doğru onu unutmuşum yazmayı power +%15 vermiştim

yabancı bi forumda aynı model ekran kartına benim yaptığım uv yi önermiştim birinde çok güzel çalıştı dğeri uyguladığı an çökmüştü her çipin kendine özel yapılması lazım

doğru onu unutmuşum yazmayı power +%15 vermiştim
hocam sonu 2 ıle bıten en guncel drıverı kurup denermısın

ben suan 26.2.2 kullanıyorum onu dene ılk once 25 ıle baslayanlarda oto guncellemeyı kapatsan bıle guncellıyor kendı

Geri