Geil çok eski ve kaliteli bir ram markasıdır. Bir ara popülerdi ülkemizde sonra kayboldu şimdi tekrardan birileri getirmiş demekki.hb bunu satıyor buda değişik tr piyasasına daha fazla ram markası mı girmeye başladı nehttps://www.hepsiburada.com/geil-geil-ram-dimm-16gb-ddr5-orion-v-rgb-gavsg516gb6000c38csc-6000mhz-p-HBCV0000CDIKZR?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md
ricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.95.8 oc ye uygun bir şey arıyorum yağacağımdan değil ama
olsun almışken iyisini almak isterim şahsen
bilemedim güvenilir bir markamı acaba thull yada geil
![]()
attıkların ddr4 başlıkta ddr5. aradaki farkı biliyorsun de mi hocam ? ilk attığın ddr5 ama cl 46 5600 mhz falan biraz alt kalite gibi.al bak bunlara fıstık gibi
Fark etmememisim bunlara bakınattıkların ddr4 başlıkta ddr5. aradaki farkı biliyorsun de mi hocam ? ilk attığın ddr5 ama cl 46 5600 mhz falan biraz alt kalite gibi.
bunlar iyiymiş he ihtiyacım olsa düşünürdümFark etmememisim bunlara bakın
Geçen forumda paylaşıldı adam görünce yükseltmiş galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok 64 bana fazla diyorsan al bunu
adam normalde 25 e koymuştu geçen forumda arkadaş gönderdi adam 2 bin üstüne koymuş galibabunlar iyiymiş he ihtiyacım olsa düşünürdüm
valla ben ilk defa gördüm 2015 den beri hep belli markaları görüyordumGeil çok eski ve kaliteli bir ram markasıdır. Bir ara popülerdi ülkemizde sonra kayboldu şimdi tekrardan birileri getirmiş demekki.
Geil g.skill gibi kaliteli markadır, hala elimde ddr3 rami duruyor satmıyorum 14 sene olmuştur. Eskiden g.skill veya gelen ürünleri tercih ederdim, twinmosda bunlar kadar eski taiwan menşeili firma,hb bunu satıyor buda değişik tr piyasasına daha fazla ram markası mı girmeye başladı nehttps://www.hepsiburada.com/geil-ge...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.95.8 oc ye uygun bir şey arıyorum yağacağımdan değil ama
olsun almışken iyisini almak isterim şahsen
bilemedim güvenilir bir markamı acaba thull yada geil
![]()
tr ye ne getirirlerse biz onu görüyoruz sadece global pazara baksak kim bilir neler vardır dahaGeil g.skill gibi kaliteli markadır, hala elimde ddr3 rami duruyor satmıyorum 14 sene olmuştur. Eskiden g.skill veya gelen ürünleri tercih ederdim, twinmosda bunlar kadar eski taiwan menşeili firma,