Abi pinleri kırık ürünü Amazon neden depoya koyuyor ki. Kontrol edilmiyor mu bu ürünlergigabyte aorus elite ice düştü depoya o benim iadem almayın pinleri kırık
Belliki edilmiyor. Üstüne notda yazdım pinleri kırık satmayın diye umurlarında değil belliki amazon depoAbi pinleri kırık ürünü Amazon neden depoya koyuyor ki. Kontrol edilmiyor mu bu ürünler
Edilmiyor. Daha önce yeni gibi olan TV aldım ortadan ikiye curved olmuş sonra yorumlarda yakaladım tam ortadan kırık geldi iade yazmışAbi pinleri kırık ürünü Amazon neden depoya koyuyor ki. Kontrol edilmiyor mu bu ürünler
Hayırlı olsun çok iyi fiyatsonunda çektik bir tane ya
%10la beleşe gelmiş oldu
![]()
Screenshot 20260412 084625 Gmail 2 hosted at ImgBB
ImgBB üzerinde barındırılan Screenshot 20260412 084625 Gmail 2 görseliibb.co
Hocam stuck pixeldir o ölü olsa siyahlar da belli olmaz.Hayırlı olsun çok iyi fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ara benim de aldığım aldığım Rog Strix XG27ACS monitör vardı 6.5a gelmişti, tam ortada 1 adet ölü piksel çıktı ama iade etmedim. Nedense bazen belli olmuyorsa siyahlarda direkt belli oluyor ama.
Fiyat neydi hocam?9070 puşse var
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu