🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

ben 27'' 2k ve 32'' 4k kullandım, 32'' 4k çok daha keskin diğerine göre. 27'' 4k ile 32'' 4k arasında keskinlik farkını bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim 32'' 4k'da zaten pikselleri sayamıyorsun. Büyük ekran daha zevkli bana kalırsa. Şu ana kadar her türlü monitörü denedim sadece 27'' 4k kaldı keskinliğini ben de merak ediyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaça aldın sen g81sf yi ?
32 inç 4k tabii ki 2k 27 inçden daha keskin olacak bu dümdüz matematik yani PPI. 31.5 inç 4k 140ppi (full hd laptop ekranına benzer) 26.5 inç 4k 166ppi. 2k 26.5 zaten öğh yani 110 küsür ppi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte bilgim olmadığı için kimin bu konularda bilgisi olduğunu da bilemiyorum maalesef. Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum da. Konunun başından beri bu monitör hakkında 10 kişi böyle söylediği için ve açtığım konularda bu kişilerden kimseyi görmediğim için sitem ettim.
konuya sen ve senin gibi mağdurlar olmasın diye bi mat oled nefreti dipnotu düşeceğim. aynı model bendede var. ama ben amazon depodan 24k küsüre aldım. yoksa bu paralara asla mat olede elimi sürmem.

Hocam burada biraz sitem edesim geliyor benim Forum üyelerine. 2 hafta önce bu monitörü almadan 2-3 farklı konu açtım. Bütçem 40K dedim taksitle alıcam dedim tavsiye bekliyorum dedim, bir kaç arkadaşı etiketledim hiç biri bu olaylardan bahsetmedi. Ekran mat ama rahatsız olmazsan güle güle kullanırsın dediler. Yalan yok monitör iyi güzel ama bu bahsettiklerinizi okuyunca insanın modu düşüyor. Hadi şimdi okuduklarımı da geçtim art arda açtığım konularda ya da en son oled monitöre yönelik açtığım konuda bir Allah'ın kulu da gelip burada kötü özelliklerini saydığı gibi bana herhangi bir şey söylemedi. Hani zaten çok bir bilgim yok bari yol gösterici arkadaşlardan biri çıkıp da bu monitörü alma deseydi. Sıcak fırsatlar konusunda takıt takır konuşuyor herkes.
Bana denk gelmedin mi?
Ben olsam direkt kotulerdim :(.
Bizim ülkemizde insanlar Samsung haricî oled kullanmadığı için oledleri mat saniyor.
Çoğu kişinin ilk monitörü G6 oled.
Ben 2023 yılında rog woled ile başladım.
Sonra parlak wolede geçtim.
2 sene tam siyah kullandığım için qd oledlere alışamadım.
Ama bu da Samsung yüzündenmis.
Rog parlak qd oledler kötü değil.

işte kullanan kişiden tavsiye almak lazım
bizim millet kullandığı malı genelde çok över toz kondurmaz. senin gibi objektif bakmıyor herkes..
eksikleri yazmışsın
bende halen kullandığım neo g7 miniled in ne kadar dandik bir ekran olduğuna inandıramadım . miniled in olede yaklaşamadığını anlattım. kullanmayanlar ısrarla miniled oled dediler kavga çıktı:)
oled miniled yan yana 10 resim çektim koydum gene de miniled oled dediler daha da yazmadım.
mat ekran oled ben almam şahsen ama 1440p fiyatına 4k çok cezbedici. geçen amazon 4k 165 msi parlak ekran sattı ben de aldım 321up mi ne . 34 bine bence o daha iyi bir fırsattı.
Miniled konusunda next TV çok başarılı.
tabii ki bir Oled değil ama 3/1 fiyatına iyi iş çıkarıyor.

Bana denk gelmedin mi?
Ben olsam direkt kotulerdim :(.
Bizim ülkemizde insanlar Samsung haricî oled kullanmadığı için oledleri mat saniyor.
Çoğu kişinin ilk monitörü G6 oled.
Ben 2023 yılında rog woled ile başladım.
Sonra parlak wolede geçtim.
2 sene tam siyah kullandığım için qd oledlere alışamadım.
Ama bu da Samsung yüzündenmis.
Rog parlak qd oledler kötü değil.
Maalesef sizde yoktunuz. Satarsam ve ya iade edersem de bunu almayı düşünüyorum. 1 ay içinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,007
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri