arda505
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Kaplama bitirişi mevzusunu anlamak zor değil yeterince açık net arkadaşlar.
Pencere kenarındaysa oda eğer ekran görülmesi iş zora giriyorsa takılacak çekilecek bir siyah perdeye bakar, alacağınız verim nerede nasıl kullanacağınıza göre değişir.
Maksat opsiyon seçenek olsun, yapılmak istenen müşteri kendine kendi kullanımına uyanı alabilsin; misal veriyorum çok pencereli zor zapt edilen güneş alan salon vesaire zorlu benzer çeşitli ortamlarında kişi dilediğini istediğini seçebilsin.
Pencere kenarındaysa oda eğer ekran görülmesi iş zora giriyorsa takılacak çekilecek bir siyah perdeye bakar, alacağınız verim nerede nasıl kullanacağınıza göre değişir.
Maksat opsiyon seçenek olsun, yapılmak istenen müşteri kendine kendi kullanımına uyanı alabilsin; misal veriyorum çok pencereli zor zapt edilen güneş alan salon vesaire zorlu benzer çeşitli ortamlarında kişi dilediğini istediğini seçebilsin.
@Tablet123
Monitör Tavsiyeleri
Bahsettiğin bazı dizüstü cihazlarda veya tvler de daha farklı ( yapıda ) daha da parlak kaplama kullanılıyor qd oled glossy monitörlerin onların kaplamasına nazaran. Yanılıyorsun, tekrar ediyorum ama daha önce de önceki mesajlarımda söylediğim gibi. Kullanım koşulları uygun çevre-ortam önemli. Attığ
forum.donanimhaber.com