ThetaEpic07
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar sizce ileride 190 civarına ulaşabilir miyim? Şu an boyum 172.
Bizim genetik 170 civarı ama küçükken hep futbol oynardım her akşam dışarı çıkar parkta soluğumuz kesilinceye oyunlar oynardık o sebepten 180 olduğumu düşünüyorum, 180'imArkadaşlar sizce ileride 190 civarına ulaşabilir miyim? Şu an boyum 172.
Peki hocam 185 civarına rahat çıkar mıyım180 olursun rahat ama 190 bilemez kimse. Bu dediklerim de bence. Allah bilir herşeyin en doğrusunu
Hareket etmek kanı hızlandırır ve kemikler de bu sebepten daha fazla uzar yani spor gibi birşeyle uğraşmanı öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bizim genetik 170 civarı ama küçükken hep futbol oynardım her akşam dışarı çıkar parkta soluğumuz kesilinceye oyunlar oynardık o sebepten 180 olduğumu düşünüyorum, 180'im
genetiğin uzun mu ? baban uzun muydu mesela ona göre tahmin yaparsın aslında bence genetiğin iyiyse 185 rahat çıkarsın hocam. Bu yaşta bu boy iyi MaşallahPeki hocam 185 civarına rahat çıkar mıyım
babam 180 civarı amcalarım 185-190 arasıgenetiğin uzun mu ? baban uzun muydu mesela ona göre tahmin yaparsın aslında bence genetiğin iyiyse 185 rahat çıkarsın hocam. Bu yaşta bu boy iyi Maşallah
Bence uzarsın. hareket etmenin de faydası olurbabam 180 civarı amcalarım 185-190 arası
Hocam zaten basketbol ile uğraşıyorum ayrıca her gün ip atlıyorum.Bence uzarsın. hareket etmenin de faydası olur
spor dalı seçimin tam isabetli olmuş hocamHocam zaten basketbol ile uğraşıyorum ayrıca her gün ip atlıyorum.
Genetik anne babanin boyu neyse o civarda olma ihtimalin yuksek ama kesin degil olur mu olur 2 metre olursun anne baba 1.6 1.7 yken iyi beslen saglijli beslen guzel uyku cek boyun uzayabilir yasin daha gencArkadaşlar sizce ileride 190 civarına ulaşabilir miyim? Şu an boyum 172.