13 yaş için 172 boy ideal mi?

180 olursun rahat ama 190 bilemez kimse. Bu dediklerim de bence. Allah bilir herşeyin en doğrusunu
Hareket etmek kanı hızlandırır ve kemikler de bu sebepten daha fazla uzar yani spor gibi birşeyle uğraşmanı öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sizce ileride 190 civarına ulaşabilir miyim? Şu an boyum 172.
Bizim genetik 170 civarı ama küçükken hep futbol oynardım her akşam dışarı çıkar parkta soluğumuz kesilinceye oyunlar oynardık o sebepten 180 olduğumu düşünüyorum, 180'im

180 olursun rahat ama 190 bilemez kimse. Bu dediklerim de bence. Allah bilir herşeyin en doğrusunu
Hareket etmek kanı hızlandırır ve kemikler de bu sebepten daha fazla uzar yani spor gibi birşeyle uğraşmanı öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim genetik 170 civarı ama küçükken hep futbol oynardım her akşam dışarı çıkar parkta soluğumuz kesilinceye oyunlar oynardık o sebepten 180 olduğumu düşünüyorum, 180'im
Peki hocam 185 civarına rahat çıkar mıyım

Bu nasıl konu ya? boy uzunluğu öngörülen veya dışarıdan müdahale edilen bir şey değil

net tahmin yapıyorum geleceği görüyorum zaten yaz bunu 20 yaşlarında 182.20 cm olacaksın

Arkadaşlar sizce ileride 190 civarına ulaşabilir miyim? Şu an boyum 172.
Genetik anne babanin boyu neyse o civarda olma ihtimalin yuksek ama kesin degil olur mu olur 2 metre olursun anne baba 1.6 1.7 yken iyi beslen saglijli beslen guzel uyku cek boyun uzayabilir yasin daha genc

Geri