🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

321 modeli Dp1.4
322 modeli dp2.1
322 modeli pg27ucdm ile birebir aynı.
Tek farkı kullanıcı arayüzü.
Arayüzde MSI kullanmadım ama bence en iyisi Asus.
En kötüsü Samsung idi. Orta Lenovo.
Biraz bakındım da gigabyte da iyi gibi. Dediğim gibi bütçem el verirse msı yoksa da gigabyte'a yöneleceğim.

evet ya harika kolaylık sağlıyordur. IPS kullanırken ekrana acımıyordum açık full açık kullanıyordum da oledde eli kolu bağlıyor sürekli kapatma tuşuna basmak
Güç kısmında 3 dakikaya aldım ben 3 dakika sonra ekranda bir şey yoksa kapatıyor.

hocam siz konuya uzak kaldınız sanırım indirim konusundan mat oled nefreti konusuna çevirdik konuyu :D
Allah belasını versin mat oledin. Parlağını görmeden nefret ettirdiniz bana. Bir de önümde bakıyorum monitöre zalım güzelde duruyor.

Biraz bakındım da gigabyte da iyi gibi. Dediğim gibi bütçem el verirse msı yoksa da gigabyte'a yöneleceğim.
İkisi de üzmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allah belasını versin mat oledin. Parlağını görmeden nefret ettirdiniz bana. Bir de önümde bakıyorum monitöre zalım güzelde duruyor.
Parlak olede geçince sasiracaksin.
Benim arkadaşım bende parlak oledi görünce uzun süre bakmıştı.
Samsung'u gördü bu ne olm dedi sjsjsksksksks.
Sirf bendeki oled sevdasindan oled tablet aldı ondan izliyor film falan.

bu arada hakkını verelim samsungun tasarımı bencede çok güzel aşırı premium duruyor, çerçevesinin gri olması falan aşırı iyi

Parlak olede geçince sasiracaksin.
Benim arkadaşım bende parlak oledi görünce uzun süre bakmıştı.
Samsung'u gördü bu ne olm dedi sjsjsksksksks.
Sirf bendeki oled sevdasindan oled tablet aldı ondan izliyor film falan.
Artık ne zaman olur bilmiyorum ama umarım çok uzun sürmez almam. Heyecanlandım durduğum yerde.

hocam siz konuya uzak kaldınız sanırım indirim konusundan mat oled nefreti konusuna çevirdik konuyu :D
18 sayfa 🗿☠️
Mat oled ne kadar berbat bilmiyorum ancak o sabah saatlerindeki güneşin ağır ttollemesine katlanamam. O perdeden spot light gini gelen güneş ışığı zaten mahvediyor, üstüne panelden kendimi görürken sekerse gözlerimi tarumar eder.
Kafam karıştı galiba miniled'e basacam.

bu arada hakkını verelim samsungun tasarımı bencede çok güzel aşırı premium duruyor, çerçevesinin gri olması falan aşırı iyi
Ya çok iyi zaten diyorum ya parlağını görmeden aşık etti beni olede.

Güç kısmında 3 dakikaya aldım ben 3 dakika sonra ekranda bir şey yoksa kapatıyor.
Sensör var Asus'da ama benim monitör o kadar masaya yakın ki sensör klavyeyi görüyor. Ben gittim sanınca da oyundayken 5 dakika sonra kapatıyor.
5 dakika da bir monitöre el saliiyorum.
Kaç defa roket ligde bu sebepten gol yedim snsjsjsksk.
Hayır açıklasam chatten ne anlatıyor bu değişik diyecekler saldım.
Kapaticam sensörü içeri çok gidiyorum anında kapıyor ekranı. Onu da yapamıyorum.
Burjuva sorunları biraz.

18 sayfa 🗿☠️
Mat oled ne kadar berbat bilmiyorum ancak o sabah saatlerindeki güneşin ağır ttollemesine katlanamam. O perdeden spot light gini gelen güneş ışığı zaten mahvediyor, üstüne panelden kendimi görürken sekerse gözlerimi tarumar eder.
Kafam karıştı galiba miniled'e basacam.
Size günde iki öğün tok karnına LCD panel lg yazdım. Böyle 2013 üretim falan.

Geri