Hocam konuyla alakasız ama bu Xiaomi miniled monitörleri nasıl sizce oled e yaklaşamaz biliyorum ama hikayeli oyunlar için iyi bir deneyim sunar mıSize günde iki öğün tok karnına LCD panel lg yazdım. Böyle 2013 üretim falan.
Hocam konuyla alakasız ama bu Xiaomi miniled monitörleri nasıl sizce oled e yaklaşamaz biliyorum ama hikayeli oyunlar için iyi bir deneyim sunar mıSize günde iki öğün tok karnına LCD panel lg yazdım. Böyle 2013 üretim falan.
Hocam 35.800₺ ye mo27u2 alınmaz mı yoksa bekleyip 272urx yada pg27ucdm mi almalıyım 17.500₺ amazon kuponum da var. Fakat iki model de 15K gibi fiyat farkı var.Sensör var Asus'da ama benim monitör o kadar masaya yakın ki sensör klavyeyi görüyor. Ben gittim sanınca da oyundayken 5 dakika sonra kapatıyor.
5 dakika da bir monitöre el saliiyorum.
Kaç defa roket ligde bu sebepten gol yedim snsjsjsksk.
Hayır açıklasam chatten ne anlatıyor bu değişik diyecekler saldım.
Kapaticam sensörü içeri çok gidiyorum anında kapıyor ekranı. Onu da yapamıyorum.
Burjuva sorunları biraz.
2018-2022 ye kafar Casper Nirvana lapfopta oyun oynarken (Size günde iki öğün tok karnına LCD panel lg yazdım. Böyle 2013 üretim falan.
Valla hocam konuda kullanan bir arkadas kötü demiş. 2-3 sayfa geride vardı yazısı.Hocam konuyla alakasız ama bu Xiaomi miniled monitörleri nasıl sizce oled e yaklaşamaz biliyorum ama hikayeli oyunlar için iyi bir deneyim sunar mı
Benim de ilk bilgisayarım Casper laptop idi.2018-2022 ye kafar Casper Nirvana lapfopta oyun oynarken () elime gecen 24-27 inç eski TV ler ile delay yaşayarak geçirdim...
Lütfen patron... Perdeleri çeksinler... Ben güneşten çok korkuyorum...
35'e giga alınır.Hocam 35.800₺ ye mo27u2 alınmaz mı yoksa bekleyip 272urx yada pg27ucdm mi almalıyım 17.500₺ amazon kuponum da var. Fakat iki model de 15K gibi fiyat farkı var.
Hocam giga da aynı panel değil mi 4.nesil qd oled ve glossyValla hocam konuda kullanan bir arkadas kötü demiş. 2-3 sayfa geride vardı yazısı.
Ben miniled monitör kullanmadim ama miniled next TV kullanıyorum.
Evet bir Oled değil ama olede çok yakın siyahlar ve renkleri var.
Oled 10/10 ise buna 10.7.5 veririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim de ilk bilgisayarım Casper laptop idi.
Intel Hd4000 apu ile 20fps bf3 oynadım 4 sene.
Lisede harçlıklarımi biriktirip 2017'de 1000$'a Amazon USA'dan 1060 Acer helios 300 almıştım.
Sağolsun o da yürüyen Güneş idi.
Kendi fanları full ve altındaki ekstra soğutma olmadan oynanmıyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
35'e giga alınır.
Ama 40'a giga'ya verene kadar MSI alırdım.
Asus ise daha pahalı.
Bütçe sorunum yok dersen Asus tabii ki.
Ama asusla MSI aynı panel.
Tek fark yazılım vs.
27 inç 4k oledlerin hepsi aynı panel diye biliyorum benHocam giga da aynı panel değil mi 4.nesil qd oled ve glossy
@Tayfunns daha iyi biliyor nesilleri.Hocam giga da aynı panel değil mi 4.nesil qd oled ve glossy
Sadece mat olması sorun değil, ben 2k olanını kullandım. Oled care çok zayıf, osd'de neredeyse hiçbir ayar yok. Osd diğer konularda da zayıf, hiçbir özelleştirme sunmuyor nerdeyse. Dümdüz al kullan monitörü gibi bir şey. Rakiplerine göre portları da daha az. Auto resource select de asla çalışmıyor. Böyle saçma sapan bir monitör. Tabi ana sorun mat olması, hem görüntüyü bozuyor hem de olması gerekenden daha mor görünüyor siyahlar az ışıkta dahi.
MO27U2, g81sf 27'', mag272up x24, xg27ucdmg ve pg27ucdm 4.nesil modeller. G81sf 32'' versiyonu 3.nesil kullanıyor. G81sf harici diğer modeller glossy.Hocam giga da aynı panel değil mi 4.nesil qd oled ve glossy
Teşekkür ederimMO27U2, g81sf 27'', mag272up x24, xg27ucdmg ve pg27ucdm 4.nesil modeller. G81sf 32'' versiyonu 3.nesil kullanıyor. G81sf harici diğer modeller glossy.
Rehber: QD-OLED monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler
Bu tablo sayesinde QD-Oled monitörlerin kaçıncı nesil olduğunu öğrenebilirsiniz. Marka/Model farketmez çünkü bu panelin tek bir üreticisi ve geliştiricisi var, o da Samsung. Örneğin 2k 240hz ise 3.nesil kullanıyor demektir. MSI, Asus, Gigabyte, Dell, AOC, Lenovo vs farketmez hepsi için geçerli...www.technopat.net
Teşekkür ederim@Tayfunns daha iyi biliyor nesilleri.
Şimdi yanlış bilgi vermiyim.
ASUS ROG Strix XG27AQWMG Stok girişini beklemeli miyim yoksa aynı performansı verir mi Samsung Odyssey G8 G81SF monitör
bundan 9k ucuza mo27u2 var. dişe dokunur fark yok bence aralarında
Adam onu sormuş ondan attım isteyen istediğini alır tabibundan 9k ucuza mo27u2 var. dişe dokunur fark yok bence aralarında