Yardım Maks 8k bütçe Mouse Önerisi

best iki mouse

best iki mouse
çok otistikler maşallah arye biraz güzelmiş ama

çok otistikler maşallah arye biraz güzelmiş ama
mabadı kesik pulsar arye uzay mekiği onu gerçekten seviyorum ama üsteki dalga amaçlı
Post automatically merged:

bak buna

mabadı kesik pulsar arye uzay mekiği onu gerçekten seviyorum ama üsteki dalga amaçlı

bak buna
yollar v4 proya çıkıyor gibi ama yazılım yüklemek istemiyorum işte ya şu web yazılımı iyice yaygınlaşması lazım ıqunıx ev63 klavye aldım tüm güncellemeleri rgb ışıkları rapıd trigerı falan webden ayarlarayıp kapatıyorum mis gibi

ergo istersen sword x bak wlmouse sorun yasayan gormedim tank gibi mouse diyolardi diger safe secenekte beast x pro elin buyukse beastx max kucukse mini pro
wlmouse çok güzel ama kaplaması magnezyum zamanla terden aşınıyor diyorlar forumda birkaç kişi öyle dedi ondan tırsıyorum

sen de hiçbirşey beğenmiyon diyebilirsin ama hocam delikleri kötü ya tasarım olarak benim sisteme uymuyor daha estetik olması lazım fantastik değil

wlmouse çok güzel ama kaplaması magnezyum zamanla terden aşınıyor diyorlar forumda birkaç kişi öyle dedi ondan tırsıyorum
onu benim arkadasimda yasadi oksitlendi mi alti asindimi oyle bisey oldu wraith cozduydu onun isi

onu benim arkadasimda yasadi oksitlendi mi alti asindimi oyle bisey oldu wraith cozduydu onun isi
ne kadar sürede aşındı şimdi tam garantisi bittiği sırada aşınma olursa naneyi yerim

hocam 2 k arttırabilirmisin taksitli önercem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri