R5 7500F’e Wraith Prism yeter mi?

Ben Macun Olarak MX-6 Tavsiye Ederim .

bu üründe yok, benim o tarz sevdalarım pek olmadığından en sadesini almıştım :)
Sistem düzeni uyumu bozulmasın diye alıyorum hocam, yoksa ki sadelikten yanayım.kasada fanlar mavi yanacak işlemci fanı rainbow yanacak 😁

Sistem düzeni uyumu bozulmasın diye alıyorum hocam, yoksa ki sadelikten yanayım.kasada fanlar mavi yanacak işlemci fanı rainbow yanacak 😁
hmm ona bişi diyemem ama rainbow felan olmuyo bu benim önerdiğim tamamen ışıksız ve baya cool duruyo :D

hmm ona bişi diyemem ama rainbow felan olmuyo bu benim önerdiğim tamamen ışıksız ve baya cool duruyo :D
Hocam konudan bağımsız o.cli kullanacağım, tabi işlemcinin yeteneklerini bilmiyorum. Silikon kalitesi nasık çıkacak orası ayrı. Turbosu 5.0ghz herhalde. 5.4ghz denerim ama prism’in canı cıkar 😆

Hocam konudan bağımsız o.cli kullanacağım, tabi işlemcinin yeteneklerini bilmiyorum. Silikon kalitesi nasık çıkacak orası ayrı. Turbosu 5.0ghz herhalde. 5.4ghz denerim ama prism’in canı cıkar 😆
oc yapacaksan işe yarar ama pahalı olmayan bir şey alman lazım en azından bunu al termal macunu da içinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburadadakini

Ben kullanıyorum, yetiyor. Boşta 50 derece, yükte 70'lerde bazen 80'e anlık fırlamaları oluyor gerçi. Dandik oem bir termal macun kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,793
Üyeler
192,802
Son üye
sdccouz
Geri