🔥İndirim Asus ROG ASTRAL BEYAZ 228.900 TL 6-9 TAKSİT HEPSİBURADA SATICILI

Astral seyahate çıkarım bu parayı vereceğime en azından 2 memleket görmüş oluruz. Lightning ya da 30. Yıl serisi alınır bu paralar gözden çıktıysa
Gidiş geliş 20'ye Tokyo bileti alırım.
5 gün kalır 5 gün yesem 10k.
En ucuz 5090 200e bulunuyor.
230'a alır gelirim ytd.

Gidiş geliş 20'ye Tokyo bileti alırım.
5 gün kalır 5 gün yesem 10k.
En ucuz 5090 200e bulunuyor.
230'a alır gelirim ytd.

Gidiş geliş 20k ya tokyo bileti varsa link alabilir miyim bilet bakıyordum da 35-40k civarıydı tek aktarmalılar

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Siyah Astral'in olması gereken fiyat 180 civarı. Bunun da 200. Suprim'de stoklara döndüğü zaman 160 civarına dönerse en mantıklısı olur. Aorus Master da düzgün yerlerde stoklara gelirse alınabilir. Berbat bir fiyatlama ile satılıyor o da.

Siyah Astral'in olması gereken fiyat 180 civarı. Bunun da 200. Suprim'de stoklara döndüğü zaman 160 civarına dönerse en mantıklısı olur. Aorus Master da düzgün yerlerde stoklara gelirse alınabilir. Berbat bir fiyatlama ile satılıyor o da.
Kesinlikle katılıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna bu parayı vereceğime geçen gün aorus master 180 miydi onu alırdım amazon satıcılı hemde aynı kalite tamamen.

Beyaz Astral bekleyen değerlendirebilir. Sadece Gaming Gen TR adlı kan emici rezil fiyat politikasına sahip firmada vardı stok. Siyah astraller 188 190a satılırken bile 260k fiyat çekiyodu en azından bir alternatif olmuş olur taksit imkanı da var. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-astral-rtx5090-o32g-white-nvidia-geforce-rtx-5090-32gb-gddr7-512bit-oc-2xhdmi-3xdp-rgb-dlss4-ekran-karti-p-HBCV00009WNM92?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.55.6

Konuya tıklarken borca battım

Kesinlikle katılıyorum.

Buna bu parayı vereceğime geçen gün aorus master 180 miydi onu alırdım amazon satıcılı hemde aynı kalite tamamen.
Geçen hafta 177 ye 6 taksit amazonda astral btf 5090 satıldı

Kesinlikle katılıyorum.

amazon, hepsiburada, vatan, incehesap ve benzeri sağlam yerlerde 5090 ve 5080 için o kadar az seçenek var ki, adı sanı pek bilinmeyen satıcılar da ellerindeki modelleri saçma sapan fiyatlarlara koyunca piyasanın içine ediyorlar. Büyük satıcılara ürün sevkiyatı olup depolarında ürün olduğu zaman piyasa biraz kendine gelir herhalde. Tabi ram krizi de en büyük sebep bu duruma.

amazon, hepsiburada, vatan, incehesap ve benzeri sağlam yerlerde 5090 ve 5080 için o kadar az seçenek var ki, adı sanı pek bilinmeyen satıcılar da ellerindeki modelleri saçma sapan fiyatlarlara koyunca piyasanın içine ediyorlar. Büyük satıcılara ürün sevkiyatı olup depolarında ürün olduğu zaman piyasa biraz kendine gelir herhalde. Tabi ram krizi de en büyük sebep bu duruma.
Özellikle 5070Ti tarafında bence çok sıkıntı var. 48k dan 62 63k ya kadar ful SFF kartlar. Adında SFF geçmeyen modellerinde official sitelerinden fiziksel boyutlarına baktım hepsi SFF boyutlarında. Birtek arada Colorfulun bi modeli var SFF olmayan onunda satıcısı resmi bir satıcı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri