Avatar The Legend Of Aang Sızdırıldı !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,170
Popüler animasyon serisi Avatar'ın yeni filmi stüdyonun bir hatası sonucu sızdı !
Bir kaç gündür sızdığı iddia edilen filmin tamamı az önce twitter'da bir hesap tarafından paylaşıldı !
Fragmanı bile yayınlanmayan, çıkmasına 6 ay süre olan filmin paylaşılması sonucu twitter şuan yıkılıyor :D

Link paylaşmıyorum. Direk filmin adını aramaya yazınca çıkıyor. Fanları varsa duyurulur
:kekw:

Son düzenleme:
Popüler animasyon serisi Avatar'ın yeni filmi stüdyonun bir hatası sonucu sızdı !
Bir kaç gündür sızdığı iddia edilen filmin tamamı az önce twitter'da bir hesap tarafından paylaşıldı !
Fragmanı bile yayınlanmayan, çıkmasına 6 ay süre olan filmin paylaşılması sonucu twitter şuan yıkılıyor :D

Link paylaşmıyorum. Direk filmin adını aramaya yazınca çıkıyor. Fanları varsa duyurulur

Acemiliğe bak gitti bütün paracıklat tüh çok üzüldüm gidimde soğan ekmeğimi yiyim

Nickelodeon yanlışlıkla o elemana neden e-posta göndermiş? Kimle karıştırmış olabilir?

Saka maka yazïk la adamlara koskoca film leaklenmis

Saka maka yazïk la adamlara koskoca film leaklenmis
Valla bende üzüldüm adamlara, çok uzun süre uğraşmışlar üstünde, bütün yatırım uçtu gitti. Para kazanamadan leaklendi. Ulan nickelodeon :kekw:

adamlar o kadar sızdırmış bize de izlemek düşer :kekw:

Her şey bir yana Twitter’da Paylaşan Sabah kahvaltıda Aslan yüreği yiyen abimiz kim ?

Düşünsene Nintendo’nun bir oyunu veya Switchin kaynak kodunu vs. Biri paylaşsa Nintendo Ajanları 1 saat sonra şu şekil ⬇️

Girerlerdi içeri bu adamı Telif hakkından ömür boyu hapse yatırmaları lazım hangi kafayla paylaşmış paylaşan XD

Her şey bir yana Twitter’da Paylaşan Sabah kahvaltıda Aslan yüreği yiyen abimiz kim ?

Düşünsene Nintendo’nun bir oyunu veya Switchin kaynak kodunu vs. Biri paylaşsa Nintendo Ajanları 1 saat sonra şu şekil ⬇️

Girerlerdi içeri bu adamı Telif hakkından ömür boyu hapse yatırmaları lazım hangi kafayla paylaşmış paylaşan XD
Teliflemişler direk kontrol ettim. Hesabın ismini vermeyeceğim :kekw:
Sızıntı bildiğim kadarıyla mailin yanlış bir kullanıcıya gönderilmesi ile oluyor, yani teknik olarak suçlu stüdyonun kendisi aslında.

Daha fragmanı bile verilmeyen filmin şimdiden tamamen bitmiş yayına hazır bir sürümü yoktur bence. Yine de firma için büyük skandal hele de son halinde çıkarılacak eklenecek sahneler falan varsa hayranları açısından iş iyice karışır diyim 😀

Daha fragmanı bile verilmeyen filmin şimdiden tamamen bitmiş yayına hazır bir sürümü yoktur bence. Yine de firma için büyük skandal hele de son halinde çıkarılacak eklenecek sahneler falan varsa hayranları açısından iş iyice karışır diyim 😀
Final sürümü paylaşıldı, bitmemiş sürüm olsa illa kendini belli ederdide bunun yarımı filan yok ama şöle bi durum varki böle içler acısı bi hacklenme olayından dolayı yasal sürümde muhtemelen değişikliklere gitmeleri pek olası gibi duruyo ek sahneler çeklilebilir filme.
rihobx3.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri