🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

hocam ankarada ortak alacak var mı yazmışsınız aldınız mı
ankaradaym hocam ben alacağım gibi limit yükseltmeye calısıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce alsat için mantıklımı beyler

ankaradaym hocam ben alacağım gibi limit yükseltmeye calısıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce alsat için mantıklımı beyler
Gerçek alsatçı bunun cevabını kendi bilir hocam. bu soruyu soruyorsanız zarar edersiniz muhtemelen.

Gerçek alsatçı bunun cevabını kendi bilir hocam. bu soruyu soruyorsanız zarar edersiniz muhtemelen.
yani hocam aslında kuşkum var biraz sıkışığım biraz elimde kalmasında tereddüt ediyorum

yani hocam aslında kuşkum var biraz sıkışığım biraz elimde kalmasında tereddüt ediyorum
network varsa satarsın hocam ilana atarım biri gelir diye bakarsan zor.

Daha saçma bir kampanya görmedim, MM sürekli bu şekilde yapıyor ama eminim satış rakamları istedikleri seviyeye ulaşamıyordur.

Gıda, giyim falan mı satıyorsun da 3 al 2 öde yapıyorsun arkadaş saçmalığa bak. Bu şekilde indirim oranı %33 gibi bir rakama geliyor, sen bunu %25 yapıp direkt tekli alımda da uygulasan satış patlaması olur ama MM da o kafa yok herhalde.

Adam koltuk alacak kendi şehrinde sanki danaya girer gibi ortak arıyor...

hocam arkadaşa lazımda nası ulasacagım sana

Daha saçma bir kampanya görmedim, MM sürekli bu şekilde yapıyor ama eminim satış rakamları istedikleri seviyeye ulaşamıyordur.

Gıda, giyim falan mı satıyorsun da 3 al 2 öde yapıyorsun arkadaş saçmalığa bak. Bu şekilde indirim oranı %33 gibi bir rakama geliyor, sen bunu %25 yapıp direkt tekli alımda da uygulasan satış patlaması olur ama MM da o kafa yok herhalde.

Adam koltuk alacak kendi şehrinde sanki danaya girer gibi ortak arıyor...
aynısını düşündüm yüksek ihtimal depo da yer tutan ne varsa 3 al 2 öde yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,048
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy
Geri