thebizzon
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
HAWK Nova Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAWK Nova Oyuncu Koltuğu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
fileli koltuğa ortak girilmez payı düşüktür eti mundardır dfkgjfkdgjkjgdfFile koltuk kullanan var mı ? yırtılır mı nasıldır bir anlatın hele![]()
hocam ankarada ortak alacak var mı yazmışsınız aldınız mıfileli koltuğa ortak girilmez payı düşüktür eti mundardır dfkgjfkdgjkjgdf
aldıhocam ankarada ortak alacak var mı yazmışsınız aldınız mı
kuponu başka yerde kullanamaz mısın ?https://www.trendyol.com/hawk-gaming-chair/fab-e2-siyah-mavi-kumas-oyuncu-koltugu-p-1127940970 1500 tl kupon var emin olamadım 6700 tl nakite almak mı, 8000 tl peşin fiyatına 6 taksit mi hangisi avantajlı olur acaba
ankaradaym hocam ben alacağım gibi limit yükseltmeye calısıyorumhocam ankarada ortak alacak var mı yazmışsınız aldınız mı
Gerçek alsatçı bunun cevabını kendi bilir hocam. bu soruyu soruyorsanız zarar edersiniz muhtemelen.ankaradaym hocam ben alacağım gibi limit yükseltmeye calısıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizce alsat için mantıklımı beyler
aldım aldığım fiyata vereceğim ankara içi 6660 a tekabül ediyorhocam ankarada ortak alacak var mı yazmışsınız aldınız mı
yani hocam aslında kuşkum var biraz sıkışığım biraz elimde kalmasında tereddüt ediyorumGerçek alsatçı bunun cevabını kendi bilir hocam. bu soruyu soruyorsanız zarar edersiniz muhtemelen.
aynısını düşündüm yüksek ihtimal depo da yer tutan ne varsa 3 al 2 öde yapıyorDaha saçma bir kampanya görmedim, MM sürekli bu şekilde yapıyor ama eminim satış rakamları istedikleri seviyeye ulaşamıyordur.
Gıda, giyim falan mı satıyorsun da 3 al 2 öde yapıyorsun arkadaş saçmalığa bak. Bu şekilde indirim oranı %33 gibi bir rakama geliyor, sen bunu %25 yapıp direkt tekli alımda da uygulasan satış patlaması olur ama MM da o kafa yok herhalde.
Adam koltuk alacak kendi şehrinde sanki danaya girer gibi ortak arıyor...