Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Çoook teşekkür ederim :peepokalp:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok abi simülasyonda bile süremiyorlar. Yengemi oturttuk direksiyona 2 dakika 13 saniye de takla attı BeamNG'de :kekw:
Babam G29 ile ilk sürüşünde benden iyi sürmüştü. DD ile bakalım neler yapıcak 😃

İkisinin birbirinden ayrı olması bana avantaj. Neyse ben fırça yesemde DD setim olcak geçer siniri onun 😛😛😛
Direksiyonunu değiştirdim aynısı dersen inanabilir aslında :widepeepo:

PXN'in Loadcell pedallarına yükseltme yapmak isteyen var mı? :D YD fiyatı 560 Eurocuk. Bizde 50k minimum :D

VD4 şuanda gamingtrde 20bin gösteriyor fiyat düzenlemesi yapılmış herhalde veya indirim var. VD6 ise 26.700 aradaki donanım farkı için 7bin vermeye gerek varmı similasyona direksiyon ile yeni başlicam fare ile aktif oynuyoruz tabide pekte verimli değil tabi.

VD4 şuanda gamingtrde 20bin gösteriyor fiyat düzenlemesi yapılmış herhalde veya indirim var. VD6 ise 26.700 aradaki donanım farkı için 7bin vermeye gerek varmı similasyona direksiyon ile yeni başlicam fare ile aktif oynuyoruz tabide pekte verimli değil tabi.
güzel fiyat.

Muhtemelen aradaki farkı anlamazsınız. Aralarında sadece tork farkı var. Simlere yeni giriş yapacak veya casual takılacak insanlar için VD6 çok gerekli değil.

Bu forum neden bu kadar ölü yahu :/

Geri