HANGİ B650 Yİ ALMALIYIM

Performansta fark olmaz. Gigabyte giriş seviyesi , colorful b650 yazılmış ancak x870 gibi özelliklere sahip.
ne gibi farklar varki m2 ssd sayısı benim için yeterli gibi ama
bilmediğimden soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gen 5 desteklemesi okey. Ama haricinde Pro 650A çok daha dolu bir anakart.
fiyatı artmış alıcaktım yoksa

bilmediğimden soruyorum
Faz sayısı , soğutucu plaka , m2 sayısı , pcıe slot sayısı , wifi desteği , port sayısı (usb , ses jakı vb.). Şunu diyeyim de aklında soru işareti kalmasın b650 eagle revizyona uğramış sanırım bu giriş seviyesi değil orta/üst bir b650 yani kısaca alacağın iki ana kartta seni üzmez ikisi de fazlasıyla işini görür.

bilmediğimden soruyorum

fiyatı artmış alıcaktım yoksa
Colorfulun biosundan şüphe ediyorsan Gigabyte b650 Eagle da taş gibi anakart. Çekinmeden alabilirsin. 1 tane gen 5 ,2 tane gen 4 ssd desteği de var.

Faz sayısı , soğutucu plaka , m2 sayısı , pcıe slot sayısı , wifi desteği , port sayısı (usb , ses jakı vb.). Şunu diyeyim de aklında soru işareti kalmasın b650 eagle revizyona uğramış sanırım bu giriş seviyesi değil orta/üst bir b650 yani kısaca alacağın iki ana kartta seni üzmez ikisi de fazlasıyla işini görür.
Colorfulun biosundan şüphe ediyorsan Gigabyte b650 Eagle da taş gibi anakart. Çekinmeden alabilirsin. 1 tane gen 5 ,2 tane gen 4 ssd desteği de var.
tamamdır hocam teşekür ederim ozman ben bildiğim markadan ilerleyim gigabyte alayım

Faz avantajları falan colorfulda ikisininde artısı eksisi var, biosu acaba dedirtmese colorful daha iyi kart.
Colorful: 2x 8+2+1 55a DrMOS fazlarına sahip
MSI: 2x 7+2+1 80A SPS fazlarına sahip. Colorfulun nasıl bir faz avantajı var anlayamadım.

Colorful anakartın üstün olduğu tek konu 2 Adet gen 5 m2 ssd desteği olması haricinde MSI her manada önde.

Yıllardır bana mı msi sorunsuz ürün gönderiyor acaba? 😶
Her yerde bas bas bağrınıyoruz bu işlemci zaten ram seçiyor dert yapıyor birde şu çamur MSI'ın senelerdir düzeltemediği anakartlarını önermeyin lütfen ha 500ünde taklalı f30 ha MSI anakart senelerdir yaka silktirdi anakartları hep deneme amaçlı alıp gaflete düşüyorum 1 hafta en geç ilana düşüyor anakartları hala düzeltemediler 7800x3D zaten dertli işlemci bide dert kuyusu MSI anakart canlı bomba

B650a modelini kullanıyorum, b650 tomahawktan geçiş yaptım, her hangi bir eksiklik, sorun vb yaşamadım alabilirsin, tek soru işareti 9.2025 tarihinden bu yana bios güncellemesi gelmedi bu modele :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,779
Üyeler
195,457
Son üye
zeydyıldız
Geri