yusuf544
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 832
SELAMÜN ALEYKÜM
Citizen tsuyosa karar kılmıştım fakat camındaki büyüteç ve kadranındaki bi boş gibi özensiz gibi ve citizen ile otomatik yazısı çok basitimsi geldiği için başka model bakiyim dedim bu model gözüme çarptı.bu seiko modelininde bileziği çok kötü bunu sonradan değiştirebilirim en azından sizce alınır mı? bu seiko modeli ? Mekanizma olarak hangisi daha iyidir veya aynımı.
Ve Seiko camı safir olmadığı için hemen çizilirmi.
Fotoda böyle kötü gözüküyor ama videoda çok güzel rengi bence.
www.saatvesaat.com.tr
www.konyalisaat.com.tr
Citizen tsuyosa karar kılmıştım fakat camındaki büyüteç ve kadranındaki bi boş gibi özensiz gibi ve citizen ile otomatik yazısı çok basitimsi geldiği için başka model bakiyim dedim bu model gözüme çarptı.bu seiko modelininde bileziği çok kötü bunu sonradan değiştirebilirim en azından sizce alınır mı? bu seiko modeli ? Mekanizma olarak hangisi daha iyidir veya aynımı.
Ve Seiko camı safir olmadığı için hemen çizilirmi.
Fotoda böyle kötü gözüküyor ama videoda çok güzel rengi bence.
S5-SRPE57K Erkek Kol Saati
Saat ve Saat Güvencesiyle Seiko 5 S5-SRPE57K Erkek Kol Saati , 18.700,00 TL. Ücretsiz Kargo, İade Garantisi ve Vade Farksız 7 Taksit İmkanıyla.
Citizen Tsuyosa NJ0151-88L Kol Saati | Konyalı Saat
Citizen Tsuyosa NJ0151-88L Kol Saati Konyalı Saat'ten alınır! İhtiyacınıza ve tarzınıza en uygun erkek saatleri keşfetmek için tıklayın!