Yardım Bu seiko saat alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
832
SELAMÜN ALEYKÜM
Citizen tsuyosa karar kılmıştım fakat camındaki büyüteç ve kadranındaki bi boş gibi özensiz gibi ve citizen ile otomatik yazısı çok basitimsi geldiği için başka model bakiyim dedim bu model gözüme çarptı.bu seiko modelininde bileziği çok kötü bunu sonradan değiştirebilirim en azından sizce alınır mı? bu seiko modeli ? Mekanizma olarak hangisi daha iyidir veya aynımı.

Ve Seiko camı safir olmadığı için hemen çizilirmi.

Fotoda böyle kötü gözüküyor ama videoda çok güzel rengi bence.

SELAMÜN ALEYKÜM
Citizen tsuyosa karar kılmıştım fakat camındaki büyüteç ve kadranındaki bi boş gibi özensiz gibi ve citizen ile otomatik yazısı çok basitimsi geldiği için başka model bakiyim dedim bu model gözüme çarptı.bu seiko modelininde bileziği çok kötü bunu sonradan değiştirebilirim en azından sizce alınır mı? bu seiko modeli ? Mekanizma olarak hangisi daha iyidir veya aynımı.

citizen öneriyorum

Tasarım olarak hangisi hoşunuza gittiyse onu alın. Mekanizma olarak seiko daha iyi ama çok bir fark yok. Citizen in rotoru tek taraflı şekilde enerji depoluyor böyle bir dezavantajı var.
Seiko larda bilezik genelde kötüdür ama idare eder sorun yaşatmaz.

Benim tercihim seiko olurdu.

citizen öneriyorum
Dediğim gibi kadran tasarımı çok basit gözükmeye başladı gözüme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım olarak hangisi hoşunuza gittiyse onu alın. Mekanizma olarak seiko daha iyi ama çok bir fark yok. Citizen in rotoru tek taraflı şekilde enerji depoluyor böyle bir dezavantajı var.
Seiko larda bilezik genelde kötüdür ama idare eder sorun yaşatmaz.

Benim tercihim seiko olurdu.
Bileziği gerçekten çok kötü maalesef.bilezik olarak internette 500 tl te satılan bilezik alsak sıkıntı olurmu düşermi.

seiko 5 üstüne tanımam. kaçırma al
Müsait olunca bi denemeye gidicem çok hoşuma gitti videoda kadranı.

SELAMÜN ALEYKÜM

Tissot prx alın benüm önerim

Aynı bütçenin saati değil

Bileziği gerçekten çok kötü maalesef.bilezik olarak internette 500 tl te satılan bilezik alsak sıkıntı olurmu düşermi.
500tl lik bilezik çöpten beterdir iyi bir bilezik almak istiyorsanız 70-100 dolar arası bir şey almanız lazım ama yurtdışı alışveriş artık yok türkiyede zor bulursunuz iyi bilezik

Hocam pilli almak istemiyorum

Aynı bütçenin saati değil

500tl lik bilezik çöpten beterdir iyi bir bilezik almak istiyorsanız 70-100 dolar arası bir şey almanız lazım ama yurtdışı alışveriş artık yok türkiyede zor bulursunuz iyi bilezik
Hocam şöyle bir kayış buldum güzel gibi ama kalitesi nasıldır acaba.

Seiko'lar çok da iyi bir saat değil. Adı var sade. İsviçre saatlerinin en adisi.

Bugun taktım koluma citizen tsuyosa göre daha al benisi olan bir saat bana göre çok hoşuma gitti fakat tarih yazıları japoncaydı neden acaba alırsam japoncamı yazacak.ve attığım linkdeki kayış alınır mı? düşmez,çıkmaz değilmi (bilmedğim için soruyom)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri