Çözüldü✓ CS2 için 2.500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
5
Herkese iyi forumlar. Sürekli telefon kulaklığı ile oynamaktan hem yoruldum hem de kulaklık kulağımdan sürekli düştüğü için yeni bir kulaklık alma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Özellikle daha çok Counter-Strike 2 oynadığım için rekabetçi oyunlara uygun bir kulaklık arıyorum. Kulaklık kablosuz (dongle) olursa güzel olur çünkü şu anki kulaklığımın kablosu sürekli monitörüme takılıp düşüyor. Fiyat olarak şu an önerilerinize ihtiyacım var ama illa bir bütçe lazımsa en fazla şu an 2.500 TL'ye çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca şunu da sormak isterim. Başka bir forumda bana Fifine Ampligame H9 önerildi. Kendisi kablolu bir kulaklık. Eğer cidden iyiyse belki kablosuzdan vazgeçebilirim ancak önceliğim kablosuz olması.

Hs 80 kabloluyu 1.5 sene önce 2.5 a almıştım hala aynı fiyattaysa tavsiye ederim taş gibi kulaklık hala sorunsuz kullanuyorum.

Baktım hocam. Listeye ekledim. Kablo uzunluğu nasıl? Takılıyor mu bir yerlere?
Oda içinde takılmıyor , 2oda yana mutfağa gidersem arada kesilmeler oluyor onun harici oda içindeyken 0 kesinti oluyor 2.4ghz modunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CSdeyken öyle ses gecikmesi falanda hissetmedim hiç

Hocam peki 3000 bandına çıksam farklı kulaklıklar çıkar mı kablosuz?
ATK N9 vardı da stokları yok. Mchose ise ilgi var diye fiyatlarını ₺3500 çıkardılar, stokları da az.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma gelmişken yazayım. Şunlar da var, ama ses kaliteleri arasında fark var mıdır bilmiyorum. Corsair'e benzeyen beyaz kulaklık ₺2000 olsa alınırdı da ₺2500 çok bence. Havit'in Kraken ürünü kendince premium ürünleri, ama adı hariç pek öyle bir şey göremedim.

H2039BG alıcısı diğerlerine göre daha büyük, belki alıcısı iyidir. H2002BG önerdim ama onda ses cızırdama yer yer yaşanıyor. Gecikme tarafında ise bir sorun yaşamazsınız, hepsi 10 ms civarı bir şey sunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,734
Son üye
justerranger
Geri