İTOPYA İTOPİK SAATLER ÖZEL OEM PAKET

Normalde 850w çok iyi olurdu da 1000 var diye onu önerdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

850w lar noname marka hocam fsp iyidir.
fspnin 850 lil versiyonu da vardı ondan sordum hocam 1.9k fark var galiba arada

işlemci upgradelemicem zaten bütçe kısıtlı mantıklı bi sistem mi diye açtım konuyu

özelleştirdiğin halini en son atar mısın merak ettim

fspnin 850 lil versiyonu da vardı ondan sordum hocam 1.9k fark var galiba arada

işlemci upgradelemicem zaten bütçe kısıtlı mantıklı bi sistem mi diye açtım konuyu
1000w gold olan iyi bir PSU ondan dolayı. 850 nin ne olduğunu bilmiyorum.

böyle şu an psu 1000 yaparsam 71.5 civarı olacak
VG20AL seç kasayı bence
anakart seçimi iyi
işlemciyi tray (beleş 1500 tl)
sogutucuyu rampage seç FSP olan çok pahalı özelleştirme yapmadan direkt alsan kasa gelen sogutucuyu 200 liraya almış oluyorsun asırı mantıksız yani rampage olan model fersah fersah yter 7500F sogutacaksın zaten

Bu hali daha iyi eğer ileride 5080 gibi bir şeye upgrade düşüncen yoksa. Daha güncel kartlara yine de geçebilirsin RTX 6000 gibi 6070vb 750W yüksek bir değer bu sistem 750W' ı zorlamaz bile

VG20AL seç kasayı bence
anakart seçimi iyi
işlemciyi tray (beleş 1500 tl)
sogutucuyu rampage seç FSP olan çok pahalı özelleştirme yapmadan direkt alsan kasa gelen sogutucuyu 200 liraya almış oluyorsun asırı mantıksız yani rampage olan model fersah fersah yter 7500F sogutacaksın zaten

Bu hali daha iyi eğer ileride 5080 gibi bir şeye upgrade düşüncen yoksa. Daha güncel kartlara yine de geçebilirsin RTX 6000 gibi 6070vb 750W yüksek bir değer bu sistem 750W' ı zorlamaz bile
yok hocam ana bileşenleri en az 3-4 yıl upgradelemem

yok hocam ana bileşenleri en az 3-4 yıl upgradelemem
O zaman 1000W' a zaten ihtiyacın yok 1000W ile bu sisteme 2. 9070xt' yi bile takarsın boşa harcama dediklerimi yap baya daha ucuz olması lazım

Işlemciyi tray yapin bin küsür fark var

son hali böyle oldu iyi midir
Böyle iyi de itopyayı arayıp (stok biterse diye istersen siparişi geç) sogutucu kasaya sıgıyor mu diye sor sogutucunun boyutu hakkında hiçbir şey bulamadım kasada 160mm desteği var. Rampage sitesinde 170mm diye görmüştüm sogutucuya ama buna imkan vermiyorum ama yine de bi teyit et cunku stok kasaya bile sıgmıyor o mantıkla.

Tahminimce gördüğüm 170mm hatalı ama teyit edilmesi şart bunun komik bir durum yaşanmaması adına.

O derece bir sogutmaya ihtiyac yok. Sıfır fiyatına aşırı yakın upgrade fiyatı istiyolar bir de
Ilerde işlemciyi gelistirirse diye dedim bir de büyük kule tipi benim hoşuma gidiyor

Geri